Acun Ilıcalı Sosyal Medyada Yeni Bir Tartışma Yarattı! Acun Ilıcalı'nın Saatinin Fiyatı Ne Kadar?

Survivor, Var Mısın Yok Musun, O Ses ve Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi programları ile büyük başarı yakalayan Acun Ilıcalı, sosyal medya ve magazin dünyasının gündeminden düşmüyor. Bu kez saatinin değeri gündem oldu!

Acun Ilıcalı Sosyal Medyada Yeni Bir Tartışma Yarattı! Acun Ilıcalı'nın Saatinin Fiyatı Ne Kadar?

Türkiye’nin en başarılı medya patronlarından biri olmayı başaran Acun Ilıcalı, yaptığı her hareketle gündem yaratmaya devam ediyor. Son zamanlarda ise Survivor ile ilgili yapılan eleştiriler ile gündeme gelen Acun Ilıcalı, magazin gündeminde de aşk hayatı ile yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ayşe Çağla Altunkaya’nın doğum gününü romantik bir yemek ile kutlayan Acun Ilıcalı, paylaştığı fotoğrafta tercih ettiği saatin değeri ile sosyal medyanın gündeminde ilk sıralara yerleşti.

Acun Ilıcalı’dan Romantik Paylaşım!

Acun Ilıcalı Sosyal Medyada Yeni Bir Tartışma Yarattı! Acun Ilıcalı'nın Saatinin Fiyatı Ne Kadar? - Resim : 1

Şeyma Subaşı ile boşanmasının ardından bir süredir Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden romantik bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden Altunkaya’nın doğum gününü kutlayan Acun Ilıcalı, baş başa yemek yedikleri bir fotoğrafı paylaştı. ‘’Çok şey yazarım ama yüzüne söylemek en güzeli.’’ Notu ile yaptığı paylaşımda Acun Ilıcalı’nın taktığı saatin değeri ise gündem oldu.

Saatinin Değeri Dudak Uçuklattı!

Saatlere olan düşkünlüğü ile bilinen ve daha öncede aksesuarlarına ödediği paralar ile gündem olan Acun Ilıcalı’nın, söz konusu paylaşımda kolunda görülen mavi renkli saatin değeri resmen dudak uçuklattı. Tam bir servet ödediği ifade edilen saatin değerinin 9 milyon 438 bin 862 lira olduğu öğrenildi.

Türk televizyon tarihine damgasını vuran pek çok yapımda imzası bulunan Acun Ilıcalı, televizyonculuğun yanı sıra Hull City takımını almasının ardından futbol endüstrisinde de boy göstermeye başladı.

Saatinin Değeri Tam 9 Milyon Lira!

Saatlere olan tutkusu ile bilinen Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü kutladığı sosyal medya paylaşımında kolundaki saate ödediği rakam sosyal medyada da gündem oldu. Richard Mille marka kol saatinin değeri tam tamına 9 milyon 438 bin 862 TL olduğu öğrenildi.