Acil Nakit Arayanlar Müjde! N Kolay’dan 70.000 TL Yeni Yıl Kredisi

Bankanın kurumsal web sitesinde yer alan duyuruya göre N Kolay Kredi kapsamında 70 bin TL’ye kadar düşük faizli ve uzun vadeli kredi çekmek mümkün olacak.

Acil Nakit Arayanlar Müjde! N Kolay’dan 70.000 TL Yeni Yıl Kredisi

Türkiye bankacılık sektöründe adından sık sık söz ettirmeyi başaran özel bankalar arasında Aktif Bank da yer alıyor. Her geçen gün müşteri sayısını arttıran Aktif Bank’ın dijital bankacılık çözümü olan N Kolay Kredi, yepyeni fırsatlarla gündeme geldi. Aralık ayında ihtiyaçlarını ertelemeden satın almak ve nakit desteğinden yararlanmak isteyenlere Aktif Bank’ın N Kolay Kredi fırsatı sunuluyor. Bankanın kurumsal web sitesinde yer alan duyuruya göre N Kolay Kredi kapsamında 70 bin TL’ye kadar düşük faizli ve uzun vadeli kredi çekmek mümkün olacak.

Yeni Yıla Özel İhtiyaç Kredisi

Türkiye’nin dikkat çeken özel bankaları arasında yer alan Aktif Bank, acil nakit arayan müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleriyle adından sık sık söz ettiren bankanın N Kolay Kredi kampanyası dikkat çekti. Dijital bankacılık hizmetleriyle şubesiz, hızlı ve kolay ihtiyaç kredisi veren banka Aralık ayında da tercih sebebi oldu. N Kolay Kredi’nin Yeni Yıl Kredisi adıyla başlattığı nakit desteği, bankanın resmi web sitesinden duyuruldu. Buna göre banka müşterileri 70 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarında N Kolay Kredi’nin Yeni Yıl Kredisi kampanyasından yararlanabilecek.

N Kolay Kredi Yeni Yıl Kredisi Faiz Oranı Ne Kadar?

Acil Nakit Arayanlar Müjde! N Kolay’dan 70.000 TL Yeni Yıl Kredisi - Resim : 1

Yeni yıla girerken bütçesine uygun koşullarda kredi çekmek isteyenlere müjdeli haber geldi. Özel bankalar arasında düşük faiz, uzun vade ve 3 ay ödeme erteleme gibi avantajlı seçenekler sunan N Kolay Kredi’nin müşterileri her geçen gün artıyor. Bankanın kurumsal web sitesinde yer alan kampanya duyurusuna göre N Kolay Kredi’nin Yeni Yıl Kredi’sinde yüzde 3.39 aylık akdi faiz oranı uygulanacak.

N Kolay Kredi 70.000 TL Kredi Hesaplama

Her geçen gün yeni müşteriler kazanan N Kolay Kredi’nin düşük faizli kredi kampanyası büyük ilgi görüyor. Bu kampanyadan 70 bin TL tutarında nakit çekmek isteyen müşteriler, 24 ay vade seçeneğini tercih ettiğinde yüzde 3.39 avantajlı faiz oranından yararlanabilecek. Böylelikle N Kolay Kredi müşterisinin aylık ödeyeceği taksit tutarı sadece 4.703 TL olurken toplam geri ödeme tutarı ise 112.881 TL olacak.