A101, Bim ve Şok Yumurta Fiyatlarını Duyurdu! En Ucuz Yumurta Hangi Markette?

Marketlerde artan maliyetlerin ardından market sepetlerini doldurmak isteyenler fiyatları karşılaştırmaya başladı! Bim, Şok ve A101 marketlerde güncel yumurta fiyatlarını sizler için bir araya getirdik! Pek, en ucuzu yumurta hangi markette?

A101, Bim ve Şok Yumurta Fiyatlarını Duyurdu! En Ucuz Yumurta Hangi Markette?

Hayvansal gıda ürünlerinde artan maliyetler, yükselen enflasyon rakamları ve diğer etkenler sonrasında yumurta fiyatları da market raflarında el yakmaya başladı. Önde gelen üç büyük market zinciri ise aktüel fırsatları arasında uygun fiyatlı yumurta satışlarına da yer vermeye başladılar. Uygun fiyatlarla market alışverişlerini yapmak isteyenler fiyatları karşılaştırmaya başladılar. A101, Bim ve Şok’ta yumurta fiyatları güncellendi…

A101’de Yumurta Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan A101, güncel yumurta fiyatlarıyla vatandaşların bütçelerine katkı sunmaya devam ediyor. A101 marketlerde güncel yumurta fiyatları gündem yaratmaya devam ediyor. Uygun fiyatlarla yumurta satın almak isteyenler için belirlenen fiyatlar aktüel ürün fırsatlarıyla da daha avantajlı hale gelmeye devam ediyor. A101 yumurta fiyatları ise şöyle:

  • 10’lu Yumurta – 15,90 TL
  • Keskinoğlu Yuurta Omega – 3 10’lu – 9,50 TL
  • A101 Türem 30’lu M Yumurta – 14,95 TL

Şok Market Yumurta Fiyatı Ne Kadar?

A101, Bim ve Şok Yumurta Fiyatlarını Duyurdu! En Ucuz Yumurta Hangi Markette? - Resim : 1

Şok marketlerde güncel yumurta fiyatları vatandaşların bütçelerine destek olmaya devam ediyor. Temel gıda ürünlerine en uygun fiyatlar ile ulaşmak isteyenler için Şok aktüel indirim fırsatları duyuruldu. Buna göre Şok yumurta fiyatları şöyle:

  • Anadolu Çiftliği M Yumurta 30’lu – 47,50 TL
  • Anadolu Çiftliği L Yumurta 15’li – 26,75 TL
  • Yuşa Bıldırcın Yumurtası 12 Adet – 12,95 TL

Bim Yumurta Fiyatları Ne Kadar?

Bim marketlerde haftanın aktüel ürünleri arasında yer alan ürünler arasında yumurta ilk sırada yer alıyor. Bim aktüel ürün fırsatlarını da takip ederek vatandaşların en cazip fiyatlardan yararlanmaları ve temel gıda ürünlerine rahatça ulaşmaları sağlanmaktadır. Alışveriş sepetlerini uygun fiyatla doldurmak isteyenler için Bim yumurta fiyatları kısaca şöyle:

  • Bili Bili Yumurta 15’li – 24,95 TL
  • Bili Bili Yumurta 30’lu – 47,90 TL
  • Coşkun Organik Yumurta 6’lı – 15,95 TL