9 Ekim 2023 reyting sonuçları belli oldu: Zirveyi kim kaptı? Ömer, Safir, Masterchef, FOX Haber, Esra Erol, Bambaşka Biri reyting sıralaması

Televizyon ekranlarında dün yayınlanan yapımlar arasında Bambaşka Biri, Ömer, Safir, MasterChef All Star, Hıçkırık, Ailecek Şaşkınız, Güldür Güldür Show gibi önemli programlar bulunuyor. Bu programlar arasında en çok izlenen ve birinci olanın hangisi olduğunu öğrenmek için reyting sonuçları haberimizde.

9 Ekim 2023 reyting sonuçları belli oldu: Zirveyi kim kaptı? Ömer, Safir, Masterchef, FOX Haber, Esra Erol, Bambaşka Biri reyting sıralaması

9 Ekim 2023 tarihinde televizyon ekranlarında yayınlanan programların reyting sonuçları belli oldu. Total AB ve 20+ABC1 kategorilerinde hangi programlar ilk 10’a girdi? Reyting listelerinde dikkat çeken sürprizler neler oldu? İşte detaylar.

Televizyon izleyicilerinin merakla beklediği reyting sonuçları açıklandı. 9 Ekim 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sıralaması TİAK tarafından duyuruldu. Dizilerin, yarışma programlarının ve haber bültenlerinin kıyasıya rekabet ettiği reytinglerde hangi programlar zirveye yerleşti? Hangi yapımların izlenme oranları düştü? Reyting ölçümleri nasıl yapılıyor? TV izlenme oranları nasıl değişiyor? İşte reyting sonuçları.

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

9 Ekim 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde hangi programlar ilk 10’a girdi? Reyting listelerinde dikkat çeken sürprizler neler oldu? İşte detaylar.

Total kategorisinde reyting listesinin ilk sırasında Star TV’de ekrana gelen “Ömer” dizisi yer aldı. Diziyi ATV’de yayınlanan “Safir” dizisi ve yine ATV’de izleyiciyle buluşan “Esra Erol’da” programı takip etti.

AB kategorisinde ise zirvede yine “Ömer” dizisi vardı. Diziyi TV8’de seyirciyle buluşan “Masterchef Türkiye All Star” yarışması ve FOX’ta ekrana gelen “Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber” bülteni izledi.

20+ABC1 kategorisinde ise birinci sırada “Masterchef Türkiye All Star” yarışması yer aldı. Yarışmayı “Ömer” dizisi ve ATV’de ekrana gelen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı takip etti.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

SIRA PROGRAM KANAL
1 ÖMER STAR TV
2 SAFIR ATV
3 ESRA EROL’DA ATV
4 MASTERCHEF TURKIYE ALL STAR TV8
5 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
7 ATV ANA HABER ATV
8 KANAL D ANA HABER KANAL D
9 SAFIR (OZET) ATV
10 BAMBASKA BIRI FOX

AB İLK 10 PROGRAM

SIRA PROGRAM KANAL
1 ÖMER STAR TV
2 MASTERCHEF TURKIYE ALL STAR TV8
3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
4 BAMBASKA BIRI FOX
5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
6 KANAL D ANA HABER KANAL D
7 ÖMER (OZET) STAR TV
8 SAFIR ATV
9 BAMBASKA BIRI (OZET) FOX
10 ATV ANA HABER ATV

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

SIRA PROGRAM KANAL
1 MASTERCHEF TURKIYE ALL STAR TV8
2 ÖMER STAR TV
3 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER FOX
5 SAFIR ATV
6 BAMBASKA BIRI FOX
7 ESRA EROL’DA ATV
8 BAMBASKA BIRI (OZET) FOX
9 KANAL D ANA HABER KANAL D
10 ATV ANA HABER ATV

 

TİAK’ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.