20.000 TL'ye maaşla personel alımı: Devlet Su İşleri personel alımı ilanı yayınladı! Başvuru şartları neler? Başvurular için son gün!

Devlet Su İşleri (DSİ), personel alım ilanı yayınladı. 20.000 TL'ye maaşla personel alacak olan Devlet Su İşleri şartları da açıkladı. Başvurular için son güne girerken başvuru şartları bakın ne?

20.000 TL'ye maaşla personel alımı: Devlet Su İşleri personel alımı ilanı yayınladı! Başvuru şartları neler? Başvurular için son gün!

Devlet Su İşleri (DSİ), iş arayanlara umut olmak ve vatandaşları iş sahibi yapmak için çalışmalara başladı. Personel alımı ilanıyla birlikte 20 Bin TL'lik ödeme ile desteklenen bu programın detayları da açıklandı. İşte alımlara ilişkin ayrıntılar...

Devlet Su İşleri (DSİ), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere işçi alımı yapacağını duyurdu. Alımların tam zamanlı kadroda gerçekleştirileceği ve sıhhiye tesisatçı alımının yapıldığı belirtildi.

20.000 TL'ye maaşla personel alımı: Devlet Su İşleri personel alımı ilanı yayınladı! Başvuru şartları neler? Başvurular için son gün! - Resim : 1

BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

Başvuru koşulları ile ilgili detaylar da açıklandı. Adayların en az 18 yaşında olması gerektiği ve 45 yaşını doldurmamış olmaları gerektiği belirtildi. Alımların lise mezunu adaylar arasından yapılacağı vurgulanırken, adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmaları ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmaları gerektiği ifade edildi. Başvuru yapacak adayların Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek arşiv ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alması gerekmektedir.

 

Başvuru tarihleri de açıklandı ve adaylar tarafından araştırılmaktadır. İŞKUR üzerinden yapılacak başvuruların son tarihinin 17 Temmuz 2023 olduğu belirtildi. Adayların belirtilen şartları taşıması durumunda son başvuru tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adayların Elazığ'da ikamet etmeleri gerektiği ifade edilirken, eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanmış kişilerin de başvuruda bulunabileceği aktarıldı.

Etiketler: personel alımı