Ziraat Bankası’ndan yeni yıl kredisi kampanyası duyurusu geldi! Bu faiz oranını kimse beklemiyordu, sadece yüzde 1,79!

İhtiyaç kredisi çekmek için fırsat kollayanlar için Ziraat Bankası’ndan kaçırılmayacak ihtiyaç kredisi faiz oranları geldi. Ziraat Bankası’nın güncel faiz oranlarıyla birlikte geri ödeme seçenekleri de belli oldu.

Ziraat Bankası’ndan yeni yıl kredisi kampanyası duyurusu geldi! Bu faiz oranını kimse beklemiyordu, sadece yüzde 1,79!

Bankaların bu sene sık sık kampanya ile buluşturduğu kredi türlerinden biri olan ihtiyaç kredisinde kampanyaların artışı her sene olduğu gibi bu sene de yeni yıl öncesinde gerçekleşti. Yılbaşı tatili için tatil yapmak isteyen vatandaşlardan; herhangi bir ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlara kadar herkesin bireysel anlamda kullanabileceği ihtiyaç kredisi kampanyalarına bir yenisini ekleyen banka ise Ziraat Bankası oldu.

Bireysel anlamdaki her türlü ihtiyaç için kullanılabilmesinin yanı sıra kolay başvuru seçenekleri ile bankacılık sektörünün en çok tercih edilen kredi hizmeti olan ihtiyaç kredilerinde kampanyaya giden Ziraat Bankası, güncel faiz oranlarını açıkladı. Güncel faiz oranları ile vatandaşları şaşırtan Ziraat Bankası, aynı zamanda vatandaşların gelir durumuna özel olarak esnettiği geri ödeme planları ile de dikkat çekti.

ZİRAAT BANKASI’NDA DİLEDİĞİN GİBİ ÖDE DÖNEMİ BAŞLADI

İhtiyaç kredisi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmiş olan Ziraat Bankası, 36 aya varan vade seçeneği ile ihtiyaç kredisi vermeyi bu ay da sürdüreceğini bildirdi. 50 bin TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçları için 36 aya kadar taksitlendirme yapan Ziraat Bankası, 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasındaki kredilerin 24 ay; 100 bin 1 TL ve üzerindeki kredilerin ise 12 ay taksitlendirilebileceğini açıkladı.

Ziraat Bankası’nın sağladığı tek avantaj uzun vadeler olmadı. Aynı zamanda geri ödemelerde bir esneme gerçekleştiren Ziraat Bankası, dilediğin gibi öde dönemini başlattı. Başka bir deyişle, geri ödemelerde ertelemeye izin veren Ziraat Bankası, vatandaşların kendisine uygun ödeme planı oluşturabileceğini bildirdi.

ZİRAAT BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Ziraat Bankası’ndan yeni yıl kredisi kampanyası duyurusu geldi! Bu faiz oranını kimse beklemiyordu, sadece yüzde 1,79! - Resim : 1

İhtiyaç kredilerini şahsi ya da maddi teminat ile kullandıran Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurularını fiziki olarak şubelerinden aldığı gibi aynı zamanda Ziraat Mobil, Ziraat Bankası internet bankacılığı ve kısa mesaj gibi dijital kanallarından da almaya başladı. Kolay ve hızlı kredi veren Ziraat Bankası, faiz oranlarında da indirime gitti.

Faiz oranlarını krediyi çekecek olan kişinin kredi notundan kredi tutarına göre değişen oranlarda sunan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranı başlangıcını düşürdü. Aralık ayı itibariyle faiz oranını güncelleyen Ziraat Bankası, dileyenlerin yüzde 1,79’dan başlayan faizler ile kredi kullanımı sağlayabileceğini duyurdu.