Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! O tarihe kadar yapılan alışverişlerde 150 TL hediye

Ziraat Bankası yeni kampanyasını kamuoyuna duyurdu. Resmi web sitesinde yayınlamış olduğu kampanyanın detayları neler? Kampanya şartları neler? İşte tüm detaylar haberimizde..

Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! O tarihe kadar yapılan alışverişlerde 150 TL hediye

Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! O tarihe kadar yapılan alışverişlerde 150 TL hediye: Ziraat Bankası yeni kampanyasını kamuoyuna duyurdu. Resmi web sitesinde yayınlamış olduğu kampanyanın detayları neler? Kampanya şartları neler? İşte tüm detaylar haberimizde..

Ziraat Bankası son zamanlarda müşterileri için geçerli birçok kampanya sunmakta. Bu kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Yeni duyurulan kampanyada anlaşmalı mağazalardan giyim ve aksesuar gibi alanlarda alışverişini Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız toplamda 400 TL'lik alışverişlerinizde 150 TL'ye kadar Bankkart lira hediye edilecek. Peki kampanyaya katılım için son gün ne zaman?

KAMPANYA İÇİN SON TARİH

Ziraat Bankası yeni yayınlamış olduğu kampanyasında anlaşmalı olduğu mağazalarda tek seferde 400 TL alışveriş yapan Ziraat Bankası müşterilerine 150 TL'ye varan Bankkart lira hediye edilecek. Kampanya başlangıç tarihi 17 Ekim 2022 olmakla birlikte son katılım tarihi ise 30 Kasım 2022 tarihi olacaktır. Bu tarihe kadar kampanyaya katılmanızla birlikte kampanya detayında verilen 150 TL'lik Bankkart liradan faydalanabileceksiniz.

Kampanyaya katılım sağlamak için Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr adresinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası kredi kartı ile Bankkart anlaşmalı olan mağazalardan ayakkabı ve aksesuar gibi alanlardaki üye işyerlerinde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her alışverişe 30 TL olmak üzere toplamda 150 TL Bankkart lira verileceği Ziraat Bankası tarafından duyurulmuştur.

BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Bankasının yapmış olduğu bu kampanyadan yararlanmak için bazı şartları yerine getirmiş olmanız gerekmektedir. Bu şartlara uyduğunuz takdirde kampanyadan faydalanabileceksiniz. İşte o şartlar..

-İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

-E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.

-Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

-Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

-Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

-Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

-T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Ziraat Bankasının resmi internet sitesinde belirtilen bu bilgiler ışığında kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Son tarih 30  Kasım olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar kampanyadan yararlanabileceksiniz.

Etiketler: ziraat bankası