Ziraat Bankası İstanbul'da uygun fiyatlı ikinci el araç satışına başladı! 75 bin TL yatıran 2019 model BMW 3 aracın sahibi olabilecek!

Bankacılık sektörünün önemli isimlerinden olan Ziraat Bankası, ikinci el araç satışına başladığını duyurdu. Söz konusu duyurunun ardından lüks marka tutkunları için 3 yeni ihale düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı. İşte Ziraat Bankası tarafından düzenlenen araç ihalelerini içeren haberin devamı…

Ziraat Bankası İstanbul'da uygun fiyatlı ikinci el araç satışına başladı! 75 bin TL yatıran 2019 model BMW 3 aracın sahibi olabilecek!

Ziraat Bankası elinde bulunan icralık araçlar için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. BMW ve Audi araçları kapsayan ihalelerin ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN LÜKS ARAÇ TUTKUNLARINA YENİ DUYURU!

Ziraat Bankası son dönemlerde yukarı yönlü hareketler sergileyen ekonomi piyasaları ve etkisini arttıran çip krizi sebebi ile fahiş rakamlara ulaşan lüks araç fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Kamu bankası elinde bulunan 3 adet lüks araç için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN BMW VE AUDI SATIŞI!

Ziraat Bankası İstanbul'da uygun fiyatlı ikinci el araç satışına başladı! 75 bin TL yatıran 2019 model BMW 3 aracın sahibi olabilecek! - Resim : 1

Ekonomi piyasalarının olumsuz bir gelişim içerisinde olduğu şu günlerde lüks marka araç tutkunları için uygun fiyatlı ihaleler düzenlediğini duyuran Ziraat Bankası, ilgili ihalelere ve ihalelere konu olan araçlara ilişkin önemli bilgiler verdi. Kamu bankası İstanbul’da bulunan araçlara ve ihalelerine ilişkin şu ayrıntıları sıraladı:

  • BMW 320 i sedan: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 250 bin TL, teminat bedeli 75 bin TL

  • BMW 520 i sedan: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 300 bin TL, teminat bedeli 78 bin TL

  • Audi A4: İhale başlangıç bedeli 1 milyon 350 bin TL, teminat bedeli 81 bin TL

ZİRAATA BANKASI’NIN BMW VE AUDI ARAÇ İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Ziraat Bankası’nın iki adet BMW ve bir adet Audi araç ihaleleri için ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen tüketiciler ile yatırımcılar, ihalelere nasıl katılım sağlayabileceklerini öğrenebilmek adına araştırmalara başladı. Banka, Intengo araç ihaleleri ile ilgilenen vatandaşlar için ihale başvuru sürecine ilişkin önemli bilgiler verdi.

Ziraat Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci el araç ihalelerine katılım sağlayarak uygun fiyatlar karşılığında kendi aracına sahip olmak isteyen vatandaşların, öncelikle araç için belirlenmiş olan teminat bedelini bankaya elden yatırmaları gerektiğini belirtti. Teminat bedelinin yatırılmasının ardından bankaya verilen cep telefonu ve e- mail adresi üzerinden Intengo giriş bilgilerinin paylaşılacağını belirten kamu bankası, sistem üzerinden online olarak fiyat teklifi verilebileceğini ifade etti.