Zevklerini başkalarının nezdinde makul bir zemine oturtmak ile uğraşmayanların dizisi Gibi, yeni sezon tarihini duyurdu!

Son dönemlerde adından sıklık ile söz ettirmeyi başaran dizilerden birisi olan Gibi, merak ile beklenen yeni sezonuna ilişkin ilk paylaşımı yaptı. Oyuncular bir araya gelerek, hayranlarını sevindiren bir paylaşımda bulundu. İşte Gibi dizisine ve dizinin yeni sezonuna ilişkin ayrıntılar…

Zevklerini başkalarının nezdinde makul bir zemine oturtmak ile uğraşmayanların dizisi Gibi, yeni sezon tarihini duyurdu!

TV kanallarında yayınlanan dizilerin son dönemlerde genel olarak aynı konular etrafında dönmesi, diziler farklılaşmaya gitmek istese dahi RTÜK kurallarının bu isteklere riayet etmemesi, izleyicilerin büyük bir kısmının dijital platformlara yönelmelerine sebep oldu. İstekleri tüm içeriklere tek bir platform üzerinden ulaşabilmenin rahatlığına kavuşan izleyiciler, dijital platformların abone sayılarını günden güne arttırmaya başladı.

Son dönemlerde popülerlikleri iyice artan, özellikle uluslararası platformlardan birisi olan Disney Plus’ın Türkiye pazarına dahil olması ile birlikte rekabet ortamı oldukça kızışan dijital platformlar, izleyicileri kendi bünyelerine çekebilmek için birbirinden farklı içerikler oluşturmaya başladı. İçerik konusunda sade ancak iddialı seçeneklere sahip olan platformlardan birisi olarak karşımıza çıkan Exxen ise güçlü rakiplerinin arasından sıyrılmayı başardı.

Yaklaşık olarak 2 yıl önce Acun Ilıcalı tarafından duyurulan ve içeriğinde birçok farklı programa yer veren Exxen platformu, özellikle “Gibi” isimli komedi dizisi sayesinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın başrolleri paylaştıkları Gibi dizisi, farklı konusu ve oyuncuların mükemmel performansları ile izleyicilerin dikkatlerini çekti.

2 sezondur Exxen’de yayınlanan ve tam bir fenomen haline gelen Gibi dizisi, merak ile beklenen 3’üncü sezonuna ilişkin yeni bir paylaşım yaptı. Dizinin yeni sezonda TV’ye transfer olup olmayacağını merak edenler, yeni paylaşım ile birlikte soru işaretlerinden kurtulmuş oldu.

YİNE EXXEN’DE!

Zevklerini başkalarının nezdinde makul bir zemine oturtmak ile uğraşmayanların dizisi Gibi, yeni sezon tarihini duyurdu! - Resim : 1

3’üncü sezonu için sete çıkan Gibi oyuncuları, yaptıkları yeni paylaşımda dizinin yeni sezonda da Exxen platformunda yayınlanacağını duyurdu.

BİR ARAYA GELDİLER!

Geçtiğimiz günlerde yeni bir fotoğraf paylaşan Gibi dizisi oyuncuları, 3’üncü sezonun ilk bölümü için kamera karşısına geçtiklerini duyurdular.

GİBİ 3’ÜNCÜ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gibi dizisinin yeni bölümler, 7 Ekim tarihinden itibaren izleyicisinin karşısına çıkacak.  

Etiketler: gibi, exxen