Yüz tanıma özellikli son model akıllı telefonda akıl almaz indirim! Fiyatı 1.500 TL oldu!

Uzun süredir aynı telefonu kullananlar, telefonunu yenilemek için indirimleri kovalayanlar bu habere şaşıracak. 2022 model Reeder P13 Blue Max Lite cep telefonu fiyatı 1500 TL'ye kadar düştü.

Yüz tanıma özellikli son model akıllı telefonda akıl almaz indirim! Fiyatı 1.500 TL oldu!

Tasarımındaki kusursuzluk, akıllı panel özelliği ile 2022 model dokunmatik cep telefonu satışa sunuldu. Fiyat performans ürünü olarak satışa çıkan telefonun özellikleri de en iyi modellerle kapışacak durumda. Yeni bir cep telefonuna daha fazla ödeyerek bütçe sıkıntısı yaşamak istemeyenler için oldukça cazip görüntüsü ile şık tasarıma sahip Reeder P13 Blue Max Lite 2022 yılın telefonu olmaya hazırlanıyor.

Geniş Hafızası Mutlu Anları Ölümsüzleştirecek!

Akıllı telefon modelleri içerisinde hem ucuz hem de kaliteli bir kategoride yerini alan Reeder P13 Blue Max Lite en ucuz Android telefon modelleri arasında yerini alıyor. Cihazın özelliklerine bakıldığında talep edilen Ram kapasitesi ve dahili hafıza ile istenen fotoğraf ve video alanını müşteriye sunuyor. 32 GB dahili hafıza ve 2 GB RAM kapasitesine sahiptir.

Ekran Boyutu Oyun Tutkunlarını Mutlu Edecek!

Yüz tanıma özellikli son model akıllı telefonda akıl almaz indirim! Fiyatı 1.500 TL oldu! - Resim : 1

Reeder P13 Blue Max Lite oyun severler içinde kaliteli bir performan sunuyor. Fonksiyonel olarak kullanıcıların hoşuma gidecek 6.5 inç ekran boyutu video keyfini kusursuz hale getiriyor. Yatay pozisyon modu geniş ekran boyutu ile oyun severler için bir konsol görevi taşıyor.

Yüksek Çözünürlüklü Doğa Manzaraları Her An Cebinizde!

Çeşitli doğa manzaralarını kaliteli ön ve arka kamera özelliği ile yakalamak mümkün. Arka kamera çözünürlüğü 8 megapiksel olan akıllı telefonun ön kamerası 5 megapiksel çözünürlüğe sahiptir. Fotoğraf karelerindeki donukluk ve kareli görüntü fiyat performans ürünü olan bu cihazla daha kullanışlı bir hale geliyor.

Gelişkin Yüz Tanıma Özelliği ile Gizliliğiniz Emin Ellerde!

Son sistem telefonlarda ön plana çıkan özelliklerden biri güvenilirliğin korunaklı bir şekilde sağlanabilmesidir. Altyapı tasarımı Reeder P13 Blue Max Lite cep telefonunda yüz tanıma özelliğini kullanabilmeyi destekliyor. Gizliliği arttırabilmek ve daha güvenilir bir akıllı telefon performansı alabilmek için tasarlanmış yüz tanıma algoritması cep telefonunuzu kişiselleştirebilmeyi de destekliyor. Klasik kilit sistemleri dışında yalnızca telefona tanımlanan kişilerin yüz taraması yapılarak erişim sağlanabiliyor.

Etiketler: reeder, akıllı telefon