Yuvasına Dönen Emre Akbaba, İkinci Galatasaray Dönemine Fırtına Gibi Başladı!

Geçtiğimiz dönemlerde transfer aşaması neredeyse krize dönüşen Emre Akbaba, Galatasaray’daki ikinci döneminde göz dolduran performansı ile başlangıç yaptı. Galatasaray ile Strum Graz arasındaki hazırlık maçına Emre Akbaba damgasını vurdu.

Yuvasına Dönen Emre Akbaba, İkinci Galatasaray Dönemine Fırtına Gibi Başladı!

29 yaşındaki ünlü futbolcu Emre Akbaba, Galatasaray’daki ikinci dönemine fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Yıldız orta saha oyuncusu, Türkiye’ye geldikten sonra 2012 yılında Antalyaspor altyapısında oynayama başlamış ve yine aynı yıl profesyonel kariyerine Kahramanmaraş BB’de geçiş yapmıştı. 2013 yılında Antalyaspor’a dönen Emre Akbaba, 2013-2014 sezonunda 2 yıllığına Alanyaspor’a kiralandı. Akbaba, Alanyaspor’da 16 gol ve 11 asistlik performansıyla takımının 1. Lig’e yükselmesinde ciddi pay sahibi oldu. Ünlü futbolcu, şimdi ise Galatasaray’daki ikinci dönemine geçiş yaptı.

Emre Akbaba İkinci Galatasaray Döneminde

Alanyaspor’da kiralık olarak yer aldıktan sonra yine Alanyaspor’a imzayı atan Akbaba, 2016-2018 sezonlarını burada geçirdikten sonra 2018 yılında Galatasaray’a imzayı attı. Transfer dönemi oldukça sancılı geçen Akbaba, Galatasaray’daki ilk döneminde 61 maça çıktı ve 11 gol attı. Ardından 2021-2022 sezonunda kiralık olarak yeniden Alanyaspor’a dönen Akbaba, son sezonda da 31 maçta 10 gole imza attı. Yeniden Galatasaray’a dönen Emre Akbaba, yeni sezona da fırtına gibi bir giriş yaptı. Strum Graz ile oynanan hazırlık karşılaşmasında üstün bir performans ortaya koyan Akbaba, sarı kırmızılı taraftarları da heyecanlandırdı.

İlk Maçında Asist Yaptı

Yuvasına Dönen Emre Akbaba, İkinci Galatasaray Dönemine Fırtına Gibi Başladı! - Resim : 1

Geçtiğimiz sezonu Aytemiz Alanyaspor’da kiralık olarak geçiren başarılı orta saha, iyi bir sezon çıkarttı ve başarılı sezonu geride bıraktı. Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Okan Buruk, takıma geri dönen Emre Akbaba’yı Strum Graz maçında ilk 11’de sahaya sürdü. Milli orta saha oyuncusu Galatasaray formasıyla ikinci döneminin ilk maçında asist yapmayı başardı. Emre Akbaba’nın Strum Graz ile hazırlık maçında yaptığı asist, sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlardan övgüleri topladı.

Taraftarları Mest Etti

Galatasaray ile Strum Graz arasındaki hazırlık maçında ilk 11’de sahaya çıkan Emre Akbaba, maçta Oğulcan Çağlayan’a yaptığı asistle göz doldurdu. Her iki isim de bu maçın ardından sosyal medyada gündeme geldi. Başarılı bir asistin yanı sıra maç genelinde de başarılı bir performans ortaya koyan Emre Akbaba, koruduğu formuyla alkışları topladı.

Etiketler: emre akbaba, galatasaray