Yıldız Asyalı’nın dekolteli dansı kötü bitti! Sahnede düştüğü o anları hayranlarıyla paylaştı

Bir dönem aşk yaşadığı Arda Kural ile canlı yayına çıkmasıyla adından söz ettiren Yıldız Asyalı, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Ünlü oyuncu ve müzisyen Yıldız Asyalı, dekolteli elbisesi ile sahnede yaptığı şov sırasında yere düştü. O anları kendi sosyal medya hesabından paylaştı…

Yıldız Asyalı’nın dekolteli dansı kötü bitti! Sahnede düştüğü o anları hayranlarıyla paylaştı

Bir dönem magazin dünyasının en çok konuştuğu isimlerden biri olan oyuncu Yıldız Asyalı ve Arda Kural, geçtiğimiz aylarda canlı yayına birlikte çıkmışlardı. Geniş bir izleyici kitlesi bulunan 2. Sayfa programına konuk olan ikili, magazin dünyasını kasıp kavuran aşkları ile ilgili konuşmasıyla hafızalara kazınmıştı. Uzun süredir psikolojik sorunlarla mücadele eden ve sağlığına kavuşan Arda Kural, çok sevdiği Yıldız Asyalı’nın kendisini aldattığını canlı yayında açıklamıştı.

Arda Kural ve Yıldız Asyalı Yüzleşti

Canlı yayına birlikte katılan Yıldız Asyalı ve Arda Kral, yıllar önceki aşklarıyla ilgili yüzleşti. Arda Kural o dönemde çok acı çektiğini dile getirirken, “Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam. Erkeklerin kadınlar üzerinde kalıcı bir etkisi vardır. Yıldız’ın bilerek, isteyerek böyle bir şey yapmadığını biliyorum. Öyle biriydi ki aramıza girdi. Ben kendimi ezilmiş hissetmiştim. Yıldız bana telefonla başka birinin kendisini öptüğünü anlattı.” ifadeleri ile gündeme geldi. Yıllar önce yaşanan bu konuları tekrar sosyal medyanın gündemine getiren ikili, geçen ayın en çok konuşulan isimleri olmuştu.

Yıldız Asyalı Sahnede Yere Kapaklandı

Yıldız Asyalı’nın dekolteli dansı kötü bitti! Sahnede düştüğü o anları hayranlarıyla paylaştı - Resim : 1

Öte yandan sosyal medya paylaşımlarına ara vermeden devam eden Yıldız Asyalı, sahnede talihsiz bir kaza yaşadı. Ünlü oyuncu ve müzisyen keman çaldığı sırada dengesini kaybetti ve sahnede yere kapaklandı. Asyalı, kameraya yansıyan o anları kişisel sosyal medya hesabından paylaşarak kendisi ile alay eti. Sosyal medyada gündem olan Yıldız Asyalı’nın dekolteli elbisesi ile sahnede düştüğü o anlar, hayranları tarafından çok konuşuldu. Güzel oyuncu kendisiyle alay ettiği o paylaşımında "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben" notunu düşerken Asyalı'nın hayranları "İyi toparlamışsın ama" yorumlarında bulundu.