Yılbaşı zamlarından etkilenmeden otomobil almak için acele edin! Alternatif Bank’ın yüzde 3,03’e düşen taşıt kredisi fırsatlarına mutlaka göz atın!

Taşıt kredisi çekecek olan vatandaşların imdadına Alternatif Bank yetişti. Esnek geri ödemeler ile vatandaşları destekleyen Alternatif Bank, 48 aya varan vadeler de sunmaya başladı.

Yılbaşı zamlarından etkilenmeden otomobil almak için acele edin! Alternatif Bank’ın yüzde 3,03’e düşen taşıt kredisi fırsatlarına mutlaka göz atın!

Otomobil sektörünün üzerindeki kara bulutlar henüz dağılmamış olsa da 24 Kasım 2022 tarihi itibariyle yapılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrah düzenlemesi, sektörü birazcık da olsa hareketlendirdi. Matrah dilimlerinin yeniden düzenlenmesinin ardından sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarının yaklaşık 50 bin TL aşağıya çekilmesi vatandaşların yeniden taşıt kredisine olan ilgisini artırdı.

Yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi faiz oranlarında indirime giden Alternatif Bank, bu kez taşıt kredisi faiz oranlarını yeniden düzenledi. Taşıt kredisi çekecek olan vatandaşlara özellikle kolay geri ödemeler ile seslenen Alternatif Bank, esnek ödeme planları ile daha kolay bir taksitlendirme planı ortaya koymayı vaat etti. Öte yandan Alternatif Bank, taşıt kredisinden yararlanma şartlarına ilişkin de bilgi verdi.

ALTERNATİF BANK’TA TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI

Yeni yılda otomobillere geleceği sektör liderlerince tahmin edilen yüzde 7’lik zamdan etkilenmek istemeyen vatandaşlar, otomobil almak için bir kez daha banka kredilerine başvurmaya başladı. Bu vatandaşlar için bir kampanya düzenlemiş olan Alternatif Bank, taşıt kredisi kampanyasına ilişkin bilgi verdi.

Aracın değerine göre değişmek ile birlikte 48 aya varan vade seçenekleri sunan Alternatif Bank hem sıfır kilometre hem de ikinci el araçların alımında yine araç değerine göre değişmekle birlikte yüzde 70’e varan finanse sağlayacağını duyurdu. Aynı zamanda geri ödemeleri kolaylaştıran ve faizleri indiren Alternatif Bank, bu konulara ilişkin de bilgi verdi.

ALTERNATİF BANK, TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARINI GÜNCELLEDİ

Yılbaşı zamlarından etkilenmeden otomobil almak için acele edin! Alternatif Bank’ın yüzde 3,03’e düşen taşıt kredisi fırsatlarına mutlaka göz atın! - Resim : 1

Taşıt kredisi geri ödemelerini kolaylaştırabilmek adına geri ödemeleri esneten Alternatif Bank, kişiye özel ödeme planları sunmaya başladı. Eşit taksitlerle ödeme planını sağladığı gibi üç aya bir ya da değişken taksitlerle ödeme gibi çeşitli planlar da sunan Alternatif Bank, son olarak faiz oranlarına el attı.

Yeni yıl öncesinde otomobile sektörüne artan ilgi sebebiyle taşıt kredisi faiz oranlarında da değişikliğe giden Alternatif Bank, faiz oranlarının yüzde 3,03’ten başlayacağını duyurdu.