Yeni Evlenecek Çiftlere Müjde! Maximum Karta Özel Düğün Alışverişleri İndirimli Yapılabilecek

İş Bankası Maximum karta sahip müşterilerine özel avantajlarını sunmaya devam ediyor. 30 Eylül tarihine kadar üye işyerleri üzerinden yapılacak düğün harcamaları taksitlendirilecek. Merak edilen detaylar haberimizde…

Yeni Evlenecek Çiftlere Müjde! Maximum Karta Özel Düğün Alışverişleri İndirimli Yapılabilecek

Maximum karta özel indirimler evlenme aşamasında olan çiftlere maddi olarak destek sunacak. Evlilik hazırlığında olan çiftler için müjde İş Bankasından geldi. Maximum bireysel kredi kartı sahipleri için indirimli alışveriş fırsatı sunulacak. Kampanya kapsamında anlaşmalı firmalar üzerinden yapılacak mobilya, beyaz eşya, araç kiralama işlemleri, balayı süreci, kuyumcu alışverişi, smokin kiralama hizmeti gibi düğün sürecinde gerekecek tüm aşamalarda indirim sağlanacak. Yalnızca Maximum karta özel sunulacak indirimler dışında sayılı kategorilerde yapılacak alışverişler taksitlendirilebilecek.

Kampanyanın Son Günü Ne Zaman?

Maximum kart ile evlenecek olan çiftlerin tüm hazırlık aşamaları indirimli olarak gerçekleşecek. Düğün sürecinde ihtiyaç olabilecek her aşama düşünüldü. Maximum kart sahipleri için özel hazırlanan kampanya 22 Haziran tarihinde başlatılmıştı. Kampanyanın son günü 30 Eylül olarak belirlendi.

Popüler Markalarda İndirim ve Ek Taksit Seçeneği!

Yeni Evlenecek Çiftlere Müjde! Maximum Karta Özel Düğün Alışverişleri İndirimli Yapılabilecek - Resim : 1

Kampanya sürecinde yararlanılabilecek firmalar tek tek belli oldu. Maximum kart sahipleri için indirimli alışveriş fırsatı sunan çoğu firma taksitli alışveriş fırsatını da yalnızca Maximum karta özel sağlayacak. Kampanya kapsamında yer alan firmalar arasında önemli markalar göze çarpıyor. Firmaların çoğu ürünlere özel yüzde 20’yi bulan indirim uyguluyor. Bir çok firmada karta özel anında ek taksit fırsatı sunuyor.

Kampanyalı Markalar Belli Oldu!

Düğün alışverişine özel ek taksit ve indirim sunan firmalar belli oldu. Beyaz eşya ve çeyizlik ürünler başta olmak üzere; konaklama, düğün kıyafeti satın alma, takı, araç kiralama hizmetlerinde kaçırılmayacak fırsatlar çiftleri bekliyor. O firmalar sırasıyla şu fırsatları sunuyor:

●     Atasay'da yapılacak altın alışverişlerinde %10, pırlanta alışverişlerinde %20 indirim fırsatı

●     Vestel ile ankastre set ürünlerde %15 indirim fırsatı

●     Vivense yapılacak her alışverişe ek 5 taksit fırsatı ve ürün alışverişlerinde %8 indirim

●     Konaklama harcamalarına özel faizsiz taksitlendirme fırsatı

●     Mobilya ve beyaz eşya ödemeleri için faizsiz taksitlendirme fırsatı

●     Pazarama firması üzerinden yapılacak beyaz eşya ve çeyiz seti alışverişleri 10.000 TL ve üzeri 1000 TL indirim fırsatı

●     Tatilbudur.com üzerinden yapılacak 7.000 TL ve üzeri rezervasyonları için geçerli 400 TL indirim fırsatı

●     Altınyıldız Classisc’te geçerli smokin alımlarında anında 300 TL indirim

●     Araç kiralayacak olanlar için Europcarda %35 indirim fırsatı