Yeni Ev Kurma Hazırlığında Olan Çiftlere, İş Bankası'ndan 1500 TL'lik İndirim Kampanyası!

Bankacılık sektörünün önemli kurumlarından olan Türkiye İş Bankası, artan ürün fiyatları karşısında yeni ev kurmakta zorlanan çiftler için yeni bir evlilik kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte Türkiye İş Bankası’nın eylül ayının sonuna kadar geçerliliği bulunan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Yeni Ev Kurma Hazırlığında Olan Çiftlere, İş Bankası'ndan 1500 TL'lik İndirim Kampanyası!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, halen devam eden Rusya- Ukrayna savaşı, artan enflasyon ve daha pek çok faktör çerçevesinde zamlanan gündelik hayat hizmetleri ve diğer hizmet ürünleri, vatandaşların bütçelerini sıfırlanma noktasına getirdi. Özellikle hayatlarını birleştirme kararı alan ve bu doğrultuda da yeni ev kurma hazırlığında olan çiftler, artan ürün fiyatlarından ötürü hayallerini ertelemek durumunda kaldılar.

Evliliğin, yeni bir ev kurarak aile olmanın ne kadar önemli bir adım olduğunun farkında olan Türkiye İş Bankası, bu zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde çiftlere yardımcı olmak adına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. 30 Eylül tarihine kadar geçerliliği olan kampanya kapsamında balayı tatilinden beyaz eşyaya kadar pek çok kategori altında dev indirimlerden faydalanılabileceğinin bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası’ndan Çiftlere 1500 TL’lik Maxi Puan Hediyesi!

Geliştirdiği kampanyalar sayesinde pek çok vatandaş tarafından tercih edilen özel bankalardan birisi olan Türkiye İş Bankası, evlilik hazırlığında olan çift müşterileri için yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili detayları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan ilk kampanyaya göre Pazarama ve Altınyıldız Classics mağazalarından yapılacak olan 15 bin TL ve üzeri tutarlı alışverişler karşılığında 1.500 TL tutarında Maxi Puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası Evlilik Kampanyası Detayları

Yeni Ev Kurma Hazırlığında Olan Çiftlere, İş Bankası'ndan 1500 TL'lik İndirim Kampanyası! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası düzenlemiş olduğu evlilik kampanyası kapsamında Vivense, Europcar, TatilBudur, Atasay, Vestel mağazalarından yapılacak olan alışverişler karşılığında da indirim ve ek taksit ayrıcalıklarının verileceğini bildirdi.

Türkiye İş Bankası Evlilik Kampanyası Başvurusu 2022

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan evlilik kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, bankanın bireysel Maximum kart kullanıcılarından birisi olmaları gerekmektedir. Bu şartı sağlayan her mevcut müşteri, herhangi bir kampanya katılım başvurusu yapmadan ilgili mağaza alışverişlerinden indirim hakkı elde edebilmektedir.