Yatırımlarınızı evde tutmayın, Denizbank’a gelip yüzde 25 hoş geldin faizinden yararlanın! Sadece 15 Ocak’a kadar geçerli olacak!

Avantajlı kampanyaları ve düşük faizli kredileri ile vatandaşların dikkatini çeken bankalardan biri olan Denizbank, şimdi de mevduat hesaplarında birikim yapmak isteyen vatandaşlar için ‘hoş geldin faizi’ vermeye başladı.

Yatırımlarınızı evde tutmayın, Denizbank’a gelip yüzde 25 hoş geldin faizinden yararlanın! Sadece 15 Ocak’a kadar geçerli olacak!

Bankacılık sektörünün sürekli olarak rekabet halinde olduğu düşünüldüğünde gün ve gün artmakta olan promosyon ödemelerine vatandaşlar açısından avantajlı olan pek çok kampanya daha eklendi. O kampanyalardan biri olan yüksek mevduat faizleri, bankaların yeni hesap açacak olan müşterilerine sunduğu kampanyaların başında gelmeye başladı. Öte yandan Denizbank da yüksek mevduat faizi sağlayacağı bir kampanyanın startını verdi.

Yeni banka müşterilerinden halihazırda banka müşterisi olan kişilere kadar pek çok kesime avantajlı bir hizmet sağlayabilmek adına sürekli olarak hizmetlerini geliştiren ve kampanyalarını artıran Denizbank, yeni dönemde yatırım yapacak olan vatandaşların imdadına yetişecek bir kampanya düzenledi. Yeni hesap açacaklara hoş geldin faizi sunacak olan Denizbank, kampanyasının şartlarına ilişkin bilgi verdi.

DENİZBANK’TA HOŞ GELDİN FAİZİ YÜZDE 25’İ BULDU

Yatırımlarınızı evde tutmayın, Denizbank’a gelip yüzde 25 hoş geldin faizinden yararlanın! Sadece 15 Ocak’a kadar geçerli olacak! - Resim : 1

Sadece 15 Ocak’a kadar geçerli olan bir mevduat hesap faizi kampanyası başlatmış olan Denizbank, MobilDeniz ve internet bankacılığından yapılan 30-180 gün vadede 5.000 TL ile 2.000.000 TL arasında vadeli mevduat hoş geldin hesap açılışları için yüzde 25 oranında faiz sunacağını bildirdi. Bu faizin yalnızca dijital kanallarda geçerli olduğunu bildiren Denizbank, şubeden açılacak olan hesapların hoş geldin faizini de açıkladı.

Şubeden açılacak olan hesaplara ilişkin de bilgi veren Denizbank, şube kanalından yapılacak 5.000 TL ile 2.000.000 TL arası vadeli hesap açma işlemleri için yüzde 24 hoş geldin faiz oranının geçerli olacağını belirtti. Öte yandan Denizbank, halihazırda banka müşteri olmayan kişilerin hoş geldin faizinden yararlanmak için hesap açma işlemini şubelerden yapması gerektiğinin altını çizdi.

DENİZBANK, FAİZ ORANLARINA İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

28 Ekim 2022 tarihinden 15 Ocak 2023 tarihine kadar mevduat hesabı açacak olan banka müşterilerini ve banka müşterisi olmayan vatandaşları kapsayacak bir kampanya düzenlemiş olan Denizbank, bu kampanya kapsamındaki faiz oranlarına ilişkin de bilgi verdi. Faiz oranlarının yıllık olduğunu bildiren Denizbank, bu oranının brüt ve basit faizi ortaya koyduğunu da belirtti.

Öte yandan hoş geldin faiz oranlarından yararlanılabilmesi için, müşterilerinin DenizBank'ta son 1 aydır açık TL/USD/EUR ve altın vadeli mevduat hesabının bulunmamasını şart koşan Denizbank, bu kampanyadan son 6 ay içinde faydalanmayan kişilerin kampanya kapsamında olduğunu açıkladı.