Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu Oğlunun İsmiyle Dikkatleri Çekti

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu bir oğlu dünyaya geldi. Baba sevinci yaşayan Kaan Urgancıoğlu'nun oğlunun ismi dikkat çekti. Kaan ve Burcu çifti bebeklerine Ardıç ismini verdi. Ardın isminin anlamı ne diye de merak konusu oldu.

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu Oğlunun İsmiyle Dikkatleri Çekti

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisinin Ilgaz karakterine hayat veren isim olarak tanınıyor. Kaan Urgancıoğlu özel hayatında da mutluluğunu ve başarısını sürdürüyor.

Burcu Denizer ile yaptığı evlilikle magazin dünyasından uzak bir hayat yaşayan Kaan Urgancıoğlu, baba olma sevinci yaşadı.

Kaan Urgancıoğlu'nun Oğlunun Adı Dikkat Çekti

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu Oğlunun İsmiyle Dikkatleri Çekti - Resim : 1

Yargı dizisinin Savcı Ilgaz'ı olarak tanıdığımız Kaan Urgancıoğlu'nun bir oğlu dünyaya geldi. Bu mutlu haberi sosyal medya üzerinden duyuran Kaan ve Burcu çifti, sevenleri tarafından tebrik yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya üzerinden mutluluklarını takipçileriyle paylaşan Kaan Urgancıoğlu, oğluna verdiği isimle de dikkat çekti. Kaan ve Burcu çifti bebeklerine Ardıç ismini verdi. Çiftin bu tercihi merak konusu oldu.

Ardıç İsminin Anlamı Ne?

Ardıç isminin anlamı, birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. 

Ardıç ismi anlamı; servigillerden, güzel kokulu yapraklarını hiç dökmeyen, yuvarlak ve kara renkli üzümsü yemişleri olan, hekimlikte ve aşçılıkta kullanılan bir ağaççık olarak belirtiliyor.