Yargı'nın Rafet'i Muttalip Müjdeci kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Rafet'ini kim oynuyor? Rafet'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Muttalip Müjdeci, Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da komiser Rafet karakterini canlandıran başarılı bir oyuncudur. Müjdeci, 1972 yılında Yozgat’ın Yerköy ilçesinde doğmuş ve tiyatro eğitimi almıştır. Çeşitli tiyatro oyunları, sinema filmleri ve dizi projelerinde yer alan Müjdeci, son olarak Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği “Nasipse Adayız” filminde başrol oynamıştır.

Yargı'nın Rafet'i Muttalip Müjdeci kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Rafet'ini kim oynuyor? Rafet'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden biri olan Yargı, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Dizide, adalet arayışında olan bir savcı ve ona yardımcı olan bir polis ekibinin hikayesi anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Bunlardan biri de Muttalip Müjdeci, dizide komiser Rafet karakterine hayat veriyor.

Yargı'nın Rafet'i kimdir? Rafet karakterini kim oynuyor?

Yargı dizisinde Rafet karakterini Muttalip Müjdeci canlandırıyor.

Yargı'nın Rafet'i Muttalip Müjdeci kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Rafet'ini kim oynuyor? Rafet'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Muttalip Müjdeci kimdir?

Muttalip Müjdeci kimdir? Muttalip Müjdeci, 1972 yılında Yozgat’ın Yerköy ilçesinde dünyaya geldi. Tiyatro eğitimi alan Müjdeci, çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldı. “Bekleyiş, Asr-ı Saadet, Kim Demiş Karanlık” gibi oyunlar bunların başlıcalarıdır. Tiyatro çalışmalarının yanı sıra, 2013 yılında çekilen Sivas filmi ile kamera önü oyunculuğuna başladı. Daha sonra kısa ve uzun metraj birçok filmde yer aldı.

Muttalip Müjdeci'nin hayat hikayesi

Müjdeci, son dönemde ses getiren Çukur dizisinde Ziya karakteri ve Blutv ile Fx Türkiye’de yayınlanan Alef dizisinde emniyet müdürü Mahmut karakteri ile geniş seyirci kitlesinin beğenisini kazandı. Mütevazi ve karizmatik oyuncu, seslendirme ve aksan koçluğu da yapmaktadır. Sert görünüşüne rağmen çok mütevazi ve insan sarrafı olan Muttalip Müjdeci, Serdar Emre’nin Düş Yağmurları klibinde de oyuncu olarak yer aldı. Müjdeci, son olarak usta oyuncu Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği “Nasipse Adayız” filminde başrol de yer aldı. Film, 2023 yılının Şubat ayında vizyona girdi ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Filmde, siyasete atılma hayali kuran bir adamın yaşadığı komik ve dramatik olaylar anlatılıyor.

Muttalip Müjdeci kimdir?

Muttalip Müjdeci, 1972 yılında Yozgat’ın Yerköy ilçesinde doğmuş ve tiyatro eğitimi almış başarılı bir oyuncudur.

Yargı'nın Rafet'i Muttalip Müjdeci kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Rafet'ini kim oynuyor? Rafet'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Muttalip Müjdeci nerelidir?

Muttalip Müjdeci, Yozgat’ın Yerköy ilçesindendir.

Muttalip Müjdeci kaç yaşındadır?

Muttalip Müjdeci, 2023 yılı itibariyle 51 yaşındadır.

Muttalip Müjdeci hangi dizilerde oynadı?

Muttalip Müjdeci, Çukur, Alef ve Yargı gibi dizilerde oynadı.

Muttalip Müjdeci’nin son filmi hangisidir?

Muttalip Müjdeci’nin son filmi Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği “Nasipse Adayız” filmidir.