Yargı'nın Laçin'i Nilgün Türksever kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Laçin'ini kim oynuyor? Laçin'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Nilgün Türksever, Yargı dizisinde Engin’in annesi ve Yekta’nın eşi Laçin karakterini canlandırıyor. 1977 yılında Bursa’da doğan oyuncu, tiyatro ve dizi oyunculuğu yapmaktadır. Yasak Elma, Hayat Sırları ve Kara Yazı gibi dizilerde rol alan Türksever, aynı zamanda bir devlet okulunda kimya öğretmenliği yapmaktadır.

Yargı'nın Laçin'i Nilgün Türksever kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Laçin'ini kim oynuyor? Laçin'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Gelişme: Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın oyuncu kadrosunda yer alan Nilgün Türksever, Laçin karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Laçin, zengin ve aristokrat bir aileden gelmesine rağmen idealist bir tavır sergileyen, oğlu ve kocası arasındaki mücadelede yorulan bir kadındır. Peki ama Nilgün Türksever kimdir? İşte oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler…

Yargı dizisi Laçin kimdir? Laçin'i kim oynuyor?

Yargı dizisinde Laçin karakterini Nilgün Türksever canlandırmaktadır. 

Yargı'nın Laçin'i Nilgün Türksever kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Laçin'ini kim oynuyor? Laçin'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Nilgün Türksever kimdir?

Nilgün Türksever, 16 Mayıs 1977 yılında Bursa’da doğdu1. İlk ve orta öğretimini Bursa’da tamamladıktan sonra, 1998 yılında Bursa Kültür ve Sanat Turizm Vakfı Tiyatrosuna oyuncu olarak katıldı. 2001 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümü’nü kazandı1. 2005 yılında ise Bursa Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrosuna oyuncu olarak katıldı. Türksever, şehir tiyatrosu tarafından düzenlenen kurslarda eğitmen olarak görev aldı. Eğitim çalışmalarını farklı yaş gruplarına yönelik yaratıcı drama çalışmaları ile sürdürdü1. 2006-2007 sezonunda Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyuncu olarak görev aldı.

Nilgün Türksever'in hayat hikayesi

Türksever, tiyatro oyunlarının yanı sıra televizyon dizilerinde de rol aldı. 2017 yılında Kara Yazı dizisinde İclal Karahan karakterini canlandırdı. Aynı yıl Hayat Sırları dizisinde Selma İmren rolüne hayat verdi2. 2018-2019 ve 2020 yıllarında ise Yasak Elma dizisinde Zerrin Taşdemir karakterini oynadı2. 2021 yılında Sadakatsiz dizisinde Hicran Dağcı rolünü üstlendi2. Aynı yıl Aşk Mantık İntikam dizisinde Hande Yılmaz karakterine büründü. Şu anda ise Yargı dizisinde Laçin Tilmen karakterini canlandırıyor3. Türksever, aynı zamanda bir devlet okulunda kimya öğretmenliği yapmaktadır. Oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla da hayranlarının ilgisini çekmektedir. Türksever, evli ve iki çocuk annesidir.

Yargı'nın Laçin'i Nilgün Türksever kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Laçin'ini kim oynuyor? Laçin'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Yargı dizisinin Laçin’i Nilgün Türksever kimdir?

Nilgün Türksever, 1977 yılında Bursa’da doğan tiyatro ve dizi oyuncusudur. Yargı dizisinde Engin’in annesi ve Yekta’nın eşi Laçin karakterini canlandırmaktadır.

Nilgün Türksever kaç yaşındadır?

Nilgün Türksever, 16 Mayıs 1977 doğumludur. Oyuncu, 2023 yılı itibarıyla 46 yaşındadır.

Nilgün Türksever hangi dizilerde oynadı?

Nilgün Türksever, Kara Yazı, Hayat Sırları, Yasak Elma, Sadakatsiz, Aşk Mantık İntikam ve Yargı gibi dizilerde rol aldı.

Nilgün Türksever evli midir?

Nilgün Türksever, evli ve iki çocuk annesidir. Oyuncunun eşi Altuğ Görgü’dür.