Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Ilgaz'ını kim oynuyor? Ilgaz'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Yargı dizisinin Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu Kanal D’nin yeni dizisi Yargı’da Pınar Deniz ile başrolü paylaşıyor.

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Ilgaz'ını kim oynuyor? Ilgaz'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Yargı Ilgaz, Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı bir karakterdir. Ilgaz, dürüst, kuralcı ve başarılı bir savcıdır. Ailesine karşı sevgi dolu ve koruyucudur. Doğa tutkunu ve doğanın kuralsızlığına hayrandır.

Yargı dizisi Ilgaz'ı kim canlandırıyor?

Yargı dizisi Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu canlandırıyor.

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Ilgaz'ını kim oynuyor? Ilgaz'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Kaan Urgancıoğlu kimdir?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981’de İzmir’de doğdu. Baba tarafı İzmirli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenli olan oyuncu, çeşitli dizilerde ve filmlerde rol aldı. En çok Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu ve Netflix’in Aşk 101 dizisindeki Kemal karakterleriyle tanınıyor. Şimdi ise Kanal D’nin yeni dizisi Yargı’da Pınar Deniz ile başrolü paylaşıyor.

Kaan Urgancıoğlu'nun hayat hikayesi

 Kaan Urgancıoğlu, oyunculuğa üniversite yıllarında başladı. Demet Akbağ’ın tavsiyesiyle Karaoğlan dizisinde başrol oynadı. Daha sonra Kampüsistan, Avrupa Yakası, Yeniden Çalıkuşu, Ah Polis Olsam, Limon Ağacı, Ayrılık, Canım Ailem, Dürüye’nin Güğümleri, Bir Ömür Yetmez, Leyla ile Mecnun, Düşman Kardeşler, Son, A.Ş.K., Filinta gibi dizilerde yer aldı. Sinema filmlerinde de boy gösteren Urgancıoğlu, İlk Aşk, Son Ders: Aşk ve Üniversite, Büşra, Peşpeşe, Panzehir, Uzaklarda Arama gibi yapımlarda rol aldı. 2019 yılında Özbek filmi Baron 2’de ve Gerçek Olamaz filminde başrol oynadı. 2022 yılında ise Guy Ritchie’nin yönettiği Operation Fortune: Ruse de Guerre filminde Jason Statham ve Hugh Grant ile birlikte rol aldı.

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Ilgaz'ını kim oynuyor? Ilgaz'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Urgancıoğlu’nun uluslararası alanda en çok tanınan rolü ise Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu oldu. Dizi, Türk televizyon tarihinde Uluslararası Emmy Ödülü kazanan ilk ve tek dizi oldu3 Urgancıoğlu da bu rolüyle çeşitli ödüllerin sahibi oldu. 2020 yılında Netflix’in ilk Türk orijinal gençlik dizisi Aşk 101’de Kemal karakterini canlandıran Urgancıoğlu, bu rolüyle de büyük beğeni topladı. Dizide Pınar Deniz ile birlikte oynayan oyuncu, 2021 yılında Kanal D’nin yeni dizisi Yargı’da da aynı isimle başrolü paylaştı. Dizide Ilgaz Kaya adlı bir savcıyı oynayan Urgancıoğlu’nun performansı izleyicilerden tam not aldı5

Urgancıoğlu, 19 Haziran 2023 tarihinde Burcu Denizer ile Atina’da evlendi.