Yargı'nın Ayten'i Elif Melda Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Ayten'ini kim oynuyor? Ayten'inin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da Ayten karakterini canlandıran Elif Melda Yılmaz, izleyicilerin merakını çekiyor. Peki, Elif Melda Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Yargı'nın Ayten'i Elif Melda Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Ayten'ini kim oynuyor? Ayten'inin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Elif Melda Yılmaz, şimdilerde Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı’da Ayten karakterini oynuyor. Dizide, başroldeki avukat Cemre’nin (Burcu Biricik) kiracısı olan Ayten, Cemre’nin hayatına renk katıyor.

Yargı'nın Ayten'i kimdir? Ayten karakterini kim oynuyor?

Yargı dizisinde Ayten' karakterini Elif Melda Yılmaz canlandırıyor.

Yargı'nın Ayten'i Elif Melda Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Ayten'ini kim oynuyor? Ayten'inin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Elif Melda Yılmaz kimdir?

Elif Melda Yılmaz, 1977 yılında Eskişehir’de doğdu. İlkokul yıllarından itibaren müzik, halk dansları ve radyo programcılığı ile ilgilendi. 2000 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının kurucu oyuncuları arasında yer aldı.

Elif Melda Yılmaz'ın hayat hikayesi

Elif Melda Yılmaz, tiyatro çalışmalarının yanı sıra televizyon ve sinema projelerinde de rol aldı. İlk dizi deneyimini 2004 yılında Kanal D’de yayınlanan Çocuklar Duymasın’da yaşadı. Daha sonra Bir İstanbul Masalı, Doktorlar, Kavak Yelleri, Küçük Kadınlar, Kuzey Güney, Karadayı, Güllerin Savaşı, Hayat Şarkısı, Vatanım Sensin, Yasak Elma gibi dizilerde çeşitli karakterlere hayat verdi. Elif Melda Yılmaz, şimdilerde Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı’da Ayten karakterini oynuyor. Dizide, başroldeki avukat Cemre’nin (Burcu Biricik) kiracısı olan Ayten, Cemre’nin hayatına renk katıyor. Elif Melda Yılmaz’ın Instagram hesabında 30 bin takipçisi bulunuyor. Oyuncu, sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Yargı'nın Ayten'i Elif Melda Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Yargı'nın Ayten'ini kim oynuyor? Ayten'inin mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Elif Melda Yılmaz kimdir?

Elif Melda Yılmaz, tiyatro, televizyon ve sinema oyuncusudur.

Elif Melda Yılmaz kaç yaşındadır?

Elif Melda Yılmaz 46 yaşındadır.

Elif Melda Yılmaz hangi dizilerde oynadı?

Elif Melda Yılmaz Çocuklar Duymasın, Bir İstanbul Masalı, Doktorlar, Kavak Yelleri, Küçük Kadınlar, Kuzey Güney, Karadayı, Güllerin Savaşı, Hayat Şarkısı, Vatanım Sensin, Yasak Elma ve Yargı gibi dizilerde oynadı.

Elif Melda Yılmaz’ın Instagram hesabı nedir?

Elif Melda Yılmaz’ın Instagram hesabının adı @elifmeldayilmazdır.