"Yargı" yeni sezonu zirvede karşıladı! Elif Kimin Çocuğu?

Kanal D'nin sevilen dizisi "Yargı", üçüncü sezonuna birincilikle başladı. Dizinin yeni sezonunda beş yıl sonrasına gidildi ve izleyicileri şaşırtan gelişmeler yaşandı. Ilgaz ve Ceylin'in duygusal hesaplaşması, Funda Arar'ın sahnesinde bulunan ceset, Parla ve Çınar'ın nişan töreni, Mercan'ın ölmediği gerçeği ve Elif'in kimin çocuğu olduğu gibi sorular dizinin merakını artırdı.

Dizinin yeni sezonunda Ilgaz ve Ceylin'in beş yıl sonra karşılaştıkları anlar izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Flashback sahnelerinde ikilinin beş yıl önceki ilk karşılaşmalarına döndüğümüz anlar izleyicileri duygulandırdı. Ceylin'in hamile olduğunu öğrenen Ilgaz çok mutlu oldu. Flashback sahnelerinde bebeklerini kucaklarına alan Ilgaz ve Ceylin'in anlarından günümüze döndüğümüzde ise bölümün başından beri ikilinin çocukları olarak düşünülen Elif'in ikilinin kavgası esnasında ağladığı ve "Anne" diyerek Aylin'e sarıldığı anlar izleyicileri şok etti.

"Yargı" yeni sezonu zirvede karşıladı! Elif Kimin Çocuğu? - Resim : 1

Funda Arar'ın Sahnesinde Bulunan Ceset

Dizinin yeni sezonunda Funda Arar'ın sahnesinde bulunan bir ceset dosyasıyla ilgilenen Ceylin, olayın peşine düştü. Cesedin kimliği belirsizdi ve Funda Arar'ın avukatı Yekta, olayla ilgili bilgi vermekten kaçındı. Ceylin, Yekta'nın çalıştığı avukatlık bürosunda Nil adlı bir avukatın da cesetle ilgili bir durumu olduğunu öğrendi. Nil, aynı zamanda Ilgaz ile de ilişkiye başlamıştı.

Parla ve Çınar'ın Nişan Töreni

Dizinin yeni sezonunda Parla ve Çınar nişan hazırlığı yaparken, Osman'ın şirketinde çalışan Çınar'a Osman nişan hazırlıkları için para vererek destek oldu. Laçin'in yazdığı kitabı bir yapımcı film yapmak isterken Yekta, Laçin'le yapımcının yakınlığından rahatsız oldu. Polis olan Tuğçe, babası yüzünden masa başında çalışırken Ceylin Tuğçe'ye bir teklifte bulundu. Parla ve Çınar'ın nişan törenine katılmayan Ceylin Tuğçe'den aldığı bilgiyle Nil'i cinayet şüphesiyle gözaltına almak için tören alanına geldi. Herkesin içinde Ceylin'in yaptığına sinirlenen Ilgaz Ceylin ile tartıştı.

Mercan Ölmedi!

Dizinin yeni sezonunda Mercan'ın ölmediği gerçeği ortaya çıktı. Mercan, beş yıl önceki olaydan sonra hayatta kalmış ancak hafızasını kaybetmişti. Bir hastanede tedavi gören Mercan, hafızasını geri kazandığında Ilgaz'a ulaşmaya çalıştı ancak onun evli olduğunu öğrendi. Mercan, Ilgaz'a ulaşamayınca intihar etmeye karar verdi ancak son anda vazgeçti.

Elif Kimin Çocuğu?

Dizinin yeni sezonunda en çok merak edilen sorulardan biri de Elif'in kimin çocuğu olduğu oldu. Elif, Ilgaz ve Ceylin'in kızı gibi görünüyordu ancak bölüm sonunda Aylin'in kızı olduğu ortaya çıktı. Peki, Elif'in babası kim? Ilgaz mı yoksa Aylin'in kocası mı? Bu sorunun cevabı ilerleyen bölümlerde belli olacak.