Yargı 64. Bölüm Fragman yayınlandı: Ceylin ve Ilgaz’ın aşkı Yargı dizisinin yeni sezonunda ne olacak?Yargı dizisi yeni sezonuyla 24 Eylül’de Kanal D’de başlıyor

Yargı dizisi, sezon finalinde yaşanan büyük şokun ardından yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ceylin, Ilgaz’ın oynadığı ölüm oyunu yüzünden ona sert bir tepki gösteriyor. Ilgaz ise, Ceylin’i kaybetmemek için elinden geleni yapıyor. Yargı dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü 24 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

Sitene Ekle

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, sezon finalinde yaşanan büyük şokun ardından yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ceylin, toprağa verdiği Ilgaz’ı kanlı canlı karşısında görünce büyük bir şok yaşamıştı. Bu sahne, sosyal medyada da büyük yankı uyandırmış ve dizinin hayranları yeni sezonu merakla beklemeye başlamıştı. Yargı dizisinin yeni sezon fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve izleyicilerin heyecanını daha da arttırdı. Yargı dizisinin yeni sezonunda neler olacak? Ceylin ve Ilgaz arasındaki ilişki nasıl devam edecek? Turgut Ali hapisten nasıl çıkacak ve Erenlerle nasıl yüzleşecek? Bu soruların cevaplarını öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, geçtiğimiz sezon final bölümünde izleyicileri şaşırtan bir sahneyle ekranlara veda etmişti. Ceylin, toprağa verdiği Ilgaz’ı kanlı canlı karşısında görünce büyük bir şok yaşamıştı. Bu sahne, sosyal medyada da büyük yankı uyandırmış ve dizinin hayranları yeni sezonu merakla beklemeye başlamıştı. Yargı dizisinin yeni sezon fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve izleyicilerin heyecanını daha da arttırdı.

Yargı dizisinin yeni sezonunda neler olacak?

Yargı dizisinin yeni sezonunda, Ceylin ve Ilgaz arasındaki ilişki büyük bir sınava tabi olacak. Ceylin, Ilgaz’ın kendisine oynadığı ölüm oyunu yüzünden ona sert bir tepki gösteriyor ve ondan uzaklaşmaya çalışıyor. Ilgaz ise, canından çok sevdiği kadının yaşadığı acının büyüklüğü karşısında eziliyor ve Ceylin’i teselli etmeye çalışıyor. Ilgaz, Ceylin’i kaybetmemek için elinden geleni yapacak ama bu kolay olmayacak.

Yargı dizisinin yeni sezonunda ayrıca, Turgut Ali’nin tutuklanmasıyla başlayan olaylar zinciri de devam edecek. Turgut Ali, Erenlerin peşinde olduklarını hissediyor ve onlara karşı mücadele etmeye hazırlanıyor. Ömer ise, mesleğine olan bağlılığıyla zorlu bir süreçten geçiyor ve yolun sonuna geldiğini düşünüyor. Ceylin’in arkadaşı olan Kocamın cenazesine gitmek istiyorum! diyen kadın da, dramatik bir hikayeye sahip olacak.

Yargı dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü 24 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Fragmanda, Ceylin ve Ilgaz arasındaki gerilimli sahneler dikkat çekiyor. Ayrıca, Turgut Ali’nin hapisten çıkması ve Erenlerle yüzleşmesi de merak uyandırıyor.

Yargı dizisi yeni sezonu 24 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de başlayacak. Yargı dizisi yeni sezon fragmanında, Ceylin ve Ilgaz arasındaki ilişkinin sarsıldığı, Turgut Ali’nin hapisten çıkarak Erenlerle yüzleştiği ve Ömer’in mesleğine veda ettiği görüldü. Yargı dizisi Ceylin ve Ilgaz arasında, Ilgaz’ın oynadığı ölüm oyunu yüzünden büyük bir kriz yaşanacak. Ceylin, Ilgaz’a güvenini kaybedecek ve ondan uzaklaşacak. Ilgaz ise, Ceylin’i kaybetmemek için elinden geleni yapacak. Yargı dizisi Turgut Ali, avukatı sayesinde hapisten çıkacak ve Erenlerin peşine düşecek. Turgut Ali, Erenlerin kendisine kurduğu tuzakları ortaya çıkarmaya çalışacak.

Yargı dizisi yeni sezon oyuncu kadrosunda, başrollerde Deniz Çakır (Ceylin), İlker Kaleli (Ilgaz), Barış Falay (Turgut Ali) ve Burak Sergen (Ömer) yer alıyor. Ayrıca, dizinin yeni sezonunda yeni karakterlere de yer verilecek.