Yapı ve Kredi Bankası yaptı yapacağını! Alışverişleri 6 takside böldü! Yetmedi, müşterilerinin hesabına 10’ar bin TL aktarmaya başladı!

Bankacılık alanında faaliyet gösteren ve banka müşterilerine çeşitli avantajlar sunan markalardan biri olmasıyla öne çıkan Yapı ve Kredi Bankası, World PAY ödeme yöntemi adını verdiği yeni alışveriş kredisini hizmete açtı.

Yapı ve Kredi Bankası yaptı yapacağını! Alışverişleri 6 takside böldü! Yetmedi, müşterilerinin hesabına 10’ar bin TL aktarmaya başladı!

Bankaların sık sık düzenlediği alışveriş kampanyaları bazen faizsiz krediler veya kısa dönem geri ödemeli taksitli nakit avanslar olabiliyorken; bazen de alışverişlere ek olarak verilen para puanlar oluyor. Bu kapsamda zaman zaman her ikisini de müşterilerine sunan Yapı ve Kredi Bankası, bu ay hazırladığı yeni kampanyası ile özellikle de alışveriş yapacak, ancak kredi kartını doldurmak istemeyen veya nakit ihtiyacı olan müşterilerine sesleniyor.

Müşterilerinin hizmetine yeni bir ödeme yöntemi sunan Yapı ve Kredi Bankası, ekim ayının ortasında başlattığı ‘World PAY’ kampanyasını bu ay da devam ettiriyor. Alışverişleri taksitli yapabilmeyi ve kredi kartı yerine alışveriş kredisi ile ödeyebilmeyi mümkün kılan World PAY ödeme sistemi kapsamında faizsiz ve masrafsız bir şekilde kullanılabilecek olan ilk kredi kampanyası hazırlamış olan Yapı ve Kredi Bankası, bu kampanyasına ilişkin şartları da açıklamış bulunuyor.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA WORLD PAY RÜZGARI ESİYOR

Yapı ve Kredi Bankası yaptı yapacağını! Alışverişleri 6 takside böldü! Yetmedi, müşterilerinin hesabına 10’ar bin TL aktarmaya başladı! - Resim : 1

Yeni hizmete soktuğu World PAY ödeme sisteminin tanınması için ilk kampanyasını düzenlemiş olan Yapı ve Kredi Bankası, ‘World PAY Alışveriş Kredisi Kampanyası’ kapsamında 1 Kasım 2022 tarihinden 30 Kasım 2022 tarihine kadar, 6 aya kadar vade ile 10 bin TL’ye kadar olan ilk alışveriş kredisinden faiz veya masraf almıyor. World PAY sisteminin kullanımına ilişkin de açıklama gerçekleştirmiş olan Yapı ve Kredi Bankası, ödemelerin Yapı Kredi POS’u ile yapılmasını kampanya kapsamında şart koşuyor.

Kampanya kapsamında faizsiz ve masrafsız bir şekilde kullanılabilecek olan alışveriş kredisinin kullanımına ilişkin bir duyuru yayınlamış olan Yapı ve Kredi Bankası; “Mağaza görevlisi tarafından POS üzerinden oluşturulacak QR kodu, Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulamalarından okutarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik Yapı Kredi müşterisi değilseniz bile mağaza içerisinde anında Yapı Kredi müşterisi olabilirsiniz” ifadelerini kullanmış bulunuyor.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NIN KAMPANYASINDA YASAL VADELER AŞILAMIYOR

Yeni bir kampanya ile müşterilerini desteklemeye devam eden Yapı ve Kredi Bankası, kampanya kapsamında belirlediği şartlar doğrultusunda kredinin faizsiz ve masrafsız olabilmesi için ilk başvuru olmasını ve kredi tutarının 500 TL ile 10 bin TL arasında kalmasını şart koşuyor. 10 bin 1 TL ile 50 bin TL arasındaki kredileri de World PAY sistemi ile sağlayan Yapı ve Kredi Bankası, bu kredileri 7 aydan 36 aya kadar vade ve bankanın belirlediği faiz oranından veriyor.

Kredi kapsamında normal şartlarda 36 aya kadar vade sağlasa da Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ya da kısa adıyla BDDK’nın gerçekleştirdiği yasal taksitlendirmelerin aşılamayacağını bildiren Yapı ve Kredi Bankası, özellikle cep telefonu ve tablet gibi elektronik ürünlerde sınırlamanın geçerli olacağını bildirmiş bulunuyor.