Yapı Kredi’den Yılın Son Ayına Özel Bireysel İhtiyaç Kredisi! Uygun Ödeme Koşulları ve Faiz Oranı Açıklandı

Yapı Kredi’nin bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Şubeye gitmeden, en kısa sürede düşük faizli kredi çekmenin yolları açıklandı. İşte Yapı Kredi düşük faizli kredi kampanyasının detayları…

Yapı Kredi’den Yılın Son Ayına Özel Bireysel İhtiyaç Kredisi! Uygun Ödeme Koşulları ve Faiz Oranı Açıklandı

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan özel bankalardan Yapı Kredi, tüketici kredilerinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Dev bankanın ihtiyaç kredisi kampanyası için yaptığı duyuru acil nakit arayan vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Yapı Kredi bireysel ihtiyaç kredisi yılın son ayına özel cazip faiz oranı ve esnek ödeme seçenekleri ile sunuluyor.

Yapı Kredi Bireysel İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Bugünün ihtiyaçlarını yarına ertelemek istemeyenlere hitap eden Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyası hem banka müşterilerine hem de ilk defa Yapı Kredili olacak kişilere sunuluyor. Uygun faiz oranları ve 36 aya varan vade imkanıyla ihtiyaç kredisine şubeye gitmeden hızlı başvuru yapılabiliyor. İpotekli ve diğer teminatlı kredi seçenekleri ile Yapı Kredi müşterilerine yüklü miktarda nakit desteği verebiliyor. Ayrıca banka limit belirlerken kredi başvurusu yapan kişinin gelir durumuna göre onaylı limit seçenekleri de sunuyor.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı

Yapı Kredi’den Yılın Son Ayına Özel Bireysel İhtiyaç Kredisi! Uygun Ödeme Koşulları ve Faiz Oranı Açıklandı - Resim : 1

Halihazırda Yapı Kredi müşterisi olanların yanı sıra ilk defa bu bankayı seçecek kişiler de düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabiliyor. Yapı Kredi resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre acil nakit arayan vatandaşlar 150 bin TL’ye kadar bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyor. 2022 yılının son ayına özel kampanya başlatan Yapı Kredi, ihtiyaç kredisinde yüzde 2.84 oranında faiz uygulayacağını duyurdu. Bu aylık faiz oranıyla acil nakit ihtiyacı olanlar düşük maliyetlerle nakit paraya ulaşabilecek.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi kurumsal web sitesinden yapılan duyuru acil nakit arayan vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Bankanın paylaşımına göre 50 bin TL tutarında kredi çekmek isteyen bir müşteri 36 ay vade seçeneğini seçtiğinde Yapı Kredi’den yüzde 2.84 faiz oranlı kredi alabiliyor. Bu koşullar altında müşterinin aylık 2.481 TL ödemelerle 3 yılda kredi borcunu kapatması mümkün oluyor.