Yapı Kredi World Kart Kampanyayı Duyurdu! 250 TL'lik Market Harcaması 100 TL Opet Puan Kazandırıyor!

Yapı Kredi world karta özel kampanyasını açıkladı. Yapı Kredi, İste Gelsin firması işbirliği doğrultusunda Opet puan kazandıracak. Yapılacak her 250 TL’lik alışverişler 100 TL'ye kadar Opet puan kazanma fırsatını sunacak. Detaylar haberimizde…

Yapı Kredi World Kart Kampanyayı Duyurdu! 250 TL'lik Market Harcaması 100 TL Opet Puan Kazandırıyor!

Araç sahiplerini mutlu edecek yeni gelişme Yapı Krediden geldi. Yapı Kredi bankası İste Gelsin alışveriş platformu ile işbirliği yaptı. Yapı Kredi world kart sahipleri 30 Haziran tarihine kadar yapacakları her 250 TL ve üzeri alışverişte 20 TL kazanacak. Toplamda 100 TL'yi bulan Opet puan kazanma fırsatı için son günler yaklaşıyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor.

World Kart Sahipleri Harcadıkça Kazanacak!

Kampanyaya katılabilmek için Opet World kart sahibi olmak gerekiyor. Kart üzerinden yapılacak harcamalar kampanya kapsamında kabul edilecek. İste Gelsin uygulaması içerisinden gerçekleştirilecek her 250 TL ve üzeri alışveriş 20 TL, belirlenen kampanya süresi içerisinde toplamda 100 TL Opet puan kazanılıyor.

Kampanyaya Nasıl Katılınır?

Yapı Kredi World Kart Kampanyayı Duyurdu! 250 TL'lik Market Harcaması 100 TL Opet Puan Kazandırıyor! - Resim : 1

Yapı Kredi ile Opet puan kazan kampanyasına katılabilmek için world mobile uygulamasının cep telefonuna indirilmesi gerekiyor. Uygulama içerisindeyken kampanyaya katılım sağlanmalıdır. Kampanyaya katıldıktan sonra harcamanın yapılması gerekiyor. Aynı gün içerisinde yalnızca yapılacak ilk harcama kabul edilecektir. Her müşteri en fazla 100 TL değerinde Opet puan kazanabiliyor.

Kampanyanın Son Günü Ne Zaman?

Yapı Kredi World Kart sahiplerine özel kampanyanın detayları belli oldu. Yalnızca Opet World card ile yapılacak işlemler dahil ediliyor. Tek seferde en fazla yapılacak harcamalar puanla ya da nakit çekimle yapıldığında kampanyaya dahil edilmiyor. İptal iade işlemlerinde kazanılan Opet puan geri alınıyor. Kampanya 30 Haziran tarihinde son bulacaktır. Kampanya üzerinde değişiklik yapma hakkını Yapı Kredi ve İste Gelsin firması kendinde saklı tutar. Aynı gün içinde yapılacak ilk harcama değerlendirmeye alınacaktır.