Yapı Kredi Maaş Müşterilerine 125.000 TL Nakit Verecek!

Kişiye özel faiz oranları ve uzun vade seçenekleriyle verilen krediden yararlanmak isteyenler maaşını Yapı Kredi’den almak için gerekli başvuruları yapabiliyor.

Yapı Kredi Maaş Müşterilerine 125.000 TL Nakit Verecek!

En popüler özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleriyle adından söz ettiren Yapı Kredi’nin maaş müşterilerine özel düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası büyük ilgi görüyor. Bankanın kurumsal web sitesi üzerinden yapılan duyuruda maaşını Yapı Kredi’den alan müşteriler için 125 bin TL’ye kadar nakit desteği verileceği belirtildi. Kişiye özel faiz oranları ve uzun vade seçenekleriyle verilen krediden yararlanmak isteyenler maaşını Yapı Kredi’den almak için gerekli başvuruları yapabiliyor.

Yapı Kredi Maaş Müşterilerine Özel Kredi Kampanyası

Önde gelen özel bankalardan Yapı Kredi’nin müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri büyük ilgi görüyor. Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi olan Yapı Kredi’nin ihtiyaç kredisi kampanyaları arasında maaş müşterilerine özel seçenekler dikkat çekiyor. Maaşını Yapı Kredi’den alan müşteriler tüm acil nakit ihtiyaçlarında özel faiz oranlarından yararlanarak nakit desteği alabiliyor. Üstelik kredi başvurusu için şubeye gitmeye gerek kalmadan hafta sonu dahil her gün anında hesaba geçiyor. Yapı Kredi’nin maaş müşterilerine özel 125 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru süreci devam ediyor.

Yapı Kredi Maaş Müşterilerine Özel Kredi Faiz Oranı Ne Kadar?

Yapı Kredi Maaş Müşterilerine 125.000 TL Nakit Verecek! - Resim : 1

Yılın son ayında özel fırsatlardan yararlanarak kredi çekmek isteyenlere müjdeli haber Yapı Kredi’den geldi. Dev banka, aralık ayına özel Yapı Kredi maaş müşterisine özel kredi kampanyasının detaylarını duyurdu. Bankanın resmi web sitesinde yer alan duyuruya göre Yapı Kredi müşterileri 125 bin TL’ye kadar krediyi yüzde 2.08 akdi faiz oranlarıyla çekebilecek. Yapı Kredi’den düşük faiz avantajı ile kredi çekmek isteyen müşteriler mobil ve internet bankacılığı hizmetlerini kullanarak başvuru yapabiliyor.

Yapı Kredi Maaş Müşterilerine Özel Kredi Hesaplama

Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Yapı Kredi, aralık ayına özel ihtiyaç kredisi kampanyasıyla beğeni topladı. Yapı Kredi’nin avantajlı kredisinden yararlanmak isteyenler bütçelerine uygun fırsatları araştırıyor. Maaşını Yapı Kredi’den alanlar, 125 bin TL ihtiyaç kredisinde 12 ay vade seçeneği ile aylık 12.259 TL ödemeye yaparak kredi borcunu kapatabiliyor.