Yapı Kredi elektrik ve su faturası kampanyasını duyurdu! Kampanya şartlarını yerine getirine 150 TL ödeme yapılacak

Yapı Kredi Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Bu kampanyaya göre şartları yerine getiren vatandaşlara elektrik ve su faturaları için 150 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar..

Yapı Kredi elektrik ve su faturası kampanyasını duyurdu! Kampanya şartlarını yerine getirine 150 TL ödeme yapılacak

Yapı Kredi elektrik ve su faturası kampanyasını duyurdu! Kampanya şartlarını yerine getirine 150 TL ödeme yapılacak: Yapı Kredi Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Bu kampanyaya göre şartları yerine getiren vatandaşlara elektrik ve su faturaları için 150 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar..

Yapı Kredi Bankası yalnızca müşterilerinin yararlanabileceği elektrik ve su faturası kampanyasını bugün duyurdu. Bankanın yayınlamış olduğu kampanyaya göre otomatik ödeme talimatı veren müşterilerin hesaplarına 150 TL ödeneceği açıklandı. Peki kampanya için son katılım tarihi ne zaman? Kampanya katılım şartları nelerdir. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde..

SON KATILIM TARİHİ NE ZAMAN?

Yapı Kredi Bankasının kendi resmi sitesinde yayınlamış olduğu bu kampanyanın son katılım tarihi 10 Kasım 2022 tarihi olarak belirlendi. Bu tarihe kadar Yapı Kredi bünyesinde otomatik ödeme talimatı veren müşterilerin hesaplarına 150 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Peki kampanya katılım şartları nelerdir? 

KAMPANYA KATILIM ŞATLARI NELERDİR?

Yapı Kredi Bankasının yayınlamış olduğu kampanya detaylarında belirtilen kampanya katılım şartları şu şekilde;

Kampanyaya katılım için belirlenen tarihler şu şekilde. Kampanya 11 Eylül tarihinde başlamakla birlikte son katılım tarihi 10 Kasım olarak bildirilmiştir. Bu tarihler arasında kampanyaya katılım sağlanabilmektedir. Katılım için diğer şartlar şu şekilde sıralanmıştır:

Müşterilerimizin bireysel vadesiz mevduat TL hesabından veya bireysel ya da World Business kredi kartından verecekleri; İlk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, 2 yeni talimat için 25 TL, 3 yeni talimat için 45 TL, 4 yeni talimat için 70 TL, 5 yeni talimat için 100 TL puan kazanabileceklerdir.

Kampanya kapsamında kredi kartlarınızdan vereceğiniz her yeni otomatik ödeme talimatı için ekstra 10 TL , toplamda 50 TL ekstra puan kazanılacaktır.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Eylül – 10 Kasım 2022 arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Kasım 2022 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanların yansıtılması 2 iş günü kadar sürebilir.

Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.

Aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır.

Haberin detayında yer alan kampanya şartları Yapı Kredi Bankasının resmi internet sitesinden edinilmiş bilgilerdir. Bu şartlar sağlandığı sürece kampanyadan faydalanabilecektir.