Yapı Kredi Bankası'ndan ağızları açıkta bırakan teklif! Ankara Haymana'da kerpiç ev ve arsası 140 bin TL!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkuller için yasal bir ihale platformu ile anlaştığını ve bu kapsamda da 2 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. İşte Yapı Kredi Bankası’nın yeni iş birliğine ve iş birliği kapsamında düzenlemiş olduğu yeni ihalelere ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası'ndan ağızları açıkta bırakan teklif! Ankara Haymana'da kerpiç ev ve arsası 140 bin TL!

Yapı Kredi Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışı için yeni bir iş birliği yaptığını ve icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASINDAN YENİ İŞ BİRLİĞİ DUYURUSU!

Yapı Kredi Bankası çeşitli sebeplerden ötürü ödenemeyen kredi borçları sebebi ile el koymuş olduğu gayrimenkulleri, Tapu.com isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunduğunu duyurdu. Banka, yeni ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SATILIK KERPİÇ EV VE ARSA İLANI!

Yapı Kredi Bankası'ndan ağızları açıkta bırakan teklif! Ankara Haymana'da kerpiç ev ve arsası 140 bin TL! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası Tapu.com isimli yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında Ankara ilinin Haymana ilçesinde bulunan bir kerpiç evin ve arsasının satışta olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından satışa sunulmuş olan gayrimenkulün kullanım alanı 430 metrekare olarak ölçüldü. Banka tam hisse ile satışa sunulan gayrimenkulün 140 bin TL’den fiyat teklifine açıldığını ve ihaleye katılmak isteyenlerin yatırmaları gereken tutarın 6 bin 600 TL olduğunu bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA AKYURT’TA SATILIK DUBLEKS İLANI!

Yapı Kredi Bankası anlaşma yapmış olduğu Tapu.com platformu aracılığı ile ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesine konu olan gayrimenkulün Ankara ilinin Akyurt ilçesinde bulunan dubleks bir daire olduğunu belirten banka, ihaleye ve gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından satışa sunulmuş olan dubleks dairenin kullanım alanı 225 metrekare olarak ölçüldü. Bina yaşı 23 yıl olarak duyurulmuş olan gayrimenkulün tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 400 bin TL olarak açıkladı. İhaleye katılmak için yatırılması gereken hizmet bedeli ise 66 bin 100 TL olarak bildirildi.