Yapı Kredi Bankası emlak sektörünün sınırlarını zorladı: 2 bin TL ödeyen Ankara Polatlı'da 80 metrekarelik...

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde de geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu avantajlı hizmetler ile bankacılık sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Yeni bir duyuru yayınlayan ve uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını belirten banka, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası emlak sektörünün sınırlarını zorladı: 2 bin TL ödeyen Ankara Polatlı'da 80 metrekarelik...

Yapı Kredi Bankası elinde bulunan icralık bir gayrimenkul için yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka ilgili ihalesine ve ihale sürecine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN UYGUN FİYATLI SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Yapı Kredi Bankası icralık gayrimenkullerini satışa sunmak üzere anlaşmaya varmış olduğu Intengo isimli yasal e- ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlendiğini duyurdu. Banka, söz konusu ihaleye ve ihale kapsamında fiyat teklifine açılmış olan icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA POLATLI’DA SATILIK DEPO İLANI!

Yapı Kredi Bankası emlak sektörünün sınırlarını zorladı: 2 bin TL ödeyen Ankara Polatlı'da 80 metrekarelik... - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihale kapsamında satışa sunmuş olduğu gayrimenkulün, Ankara- Polatlı Garnizon Caddesi Cumhuriyet Mahallesi mevkinde bulunan bir depo olduğunu belirtti. Deponun kullanım alanını 80 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 40 bin TL, ihale katılım bedelini ise 2 bin TL olarak bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN ANKARA POLATLI İHALESİNE NASIL TEKLİF VERİLİR?

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenmiş olan Intengo ihalelerine katılarak söz konusu icralık gayrimenkuller için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcılar, ilgili sürecin nasıl işlediğini öğrenmek adına araştırmalara yapmaya başladılar. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yapı Kredi Bankası, icralık gayrimenkul ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu satılık gayrimenkul ihalelerine katılabilmek için öncelikli ilgili yasal e- ihale platformuna online olarak kayıt yaptırılması gerektiğini belirtti. Söz konusu üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından sahibi olunmak istenen gayrimenkul için belirtilmiş olan ihale katılım bedelinin platformun belirtmiş olduğu hesap numarasına yatırılması gerektiğini bildiren banka, yatırım işleminin hemen ardından T.C. kimlik no ve şifre bilgilerini kullanarak Intengo platformunda oturum açılabileceğini ve ihale katılım bedeli yatırılmış olan icralık gayrimenkul için fiyat teklifinin verilebileceğini duyurdu.