Yapı Kredi Bankası Duyurdu: Emeklilere, Maaş Harici 6 Bin 500 TL Ödenecek!

Zorlu ekonomik şartlara karşı tek maaş ile mücadele vermeye çalışan emeklilere, Yapı Kredi Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm emekli vatandaşlara 6 bin 500 TL’ye kadar ek ödeme yapılacağını duyurdu. İşte Yapı Kredi Bankası’nın emekli ödemelerine ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası Duyurdu: Emeklilere, Maaş Harici 6 Bin 500 TL Ödenecek!

Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde bünyesine dahil olacak olan emekli vatandaşlara için birbirinden farklı kampanyalar geliştirdiğini açıklayarak, her kampanyada hediye TL kazanımının mümkün olacağını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası’ndan Promosyon Kampanyası!

Türkiye’nin kendisini kanıtlamış özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, sene başında duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyasını, temmuz ayı itibari ile güncellediğini duyurdu. 31 Temmuz tarihine kadar başvurulara açık olan yeni promosyon kampanyasının ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi iletişim kanalları aracılığı ile duyurulmuş olan yeni emekli promosyonu kampanyasına göre 31 Temmuz tarihine kadar maaş hesabını bankaya taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden tüm yeni müşterilere, şu tutarlarda ek ödeme yapılacağı belirtildi:

  •          SGK emekli maaşı 0- 1.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 2.500 TL
  •          SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 3.100 TL
  •          SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 3.750 TL

Emekli Yakınlarına Referans Olan Kazanacak!

Yapı Kredi Bankası Duyurdu: Emeklilere, Maaş Harici 6 Bin 500 TL Ödenecek! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası, maaş baremine bağlı olarak geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyasından sonra SGK maaş ödemesi tutarından bağımsız olarak hizmete sunacağı yeni referans kampanyasının ayrıntılarını da paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi iletişim kanalları aracılığı ile duyurulmuş olan referans kampanyasının içeriğine göre emekli maaşı hesabını bankaya taşıyan ve emekli yakınlarına da hesaplarını bankaya taşımaları konusunda referans olan tüm mevcut müşterilere 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL tutarında ek ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası’na Gelen Her Emekli Kazanacak!

Banka, promosyon ve referans kampanyalarından bağımsız olarak iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli müşterilerine 100 TL para puan, emekli kartları ile toplamda 500 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapanlara da 150 TL para puan hediyesi vereceğini bildirdi.