Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'i ve hayranlarını şoke eden olay: Mert Ramazan Demir ne yapacağını bilemedi

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını ile bir anda yıldızı parlayan genç oyuncu Mert Ramazan Demir yaşadığı olay sonrası şoke oldu. Yurt dışında tatilde olan Mert Ramazan Demir instagram hesabına ulaşamayınca ne yapacağını bilemedi. Peki Mert Ramazan Demir'in Instagram hesabı kapandı mı?

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'i ve hayranlarını şoke eden olay: Mert Ramazan Demir ne yapacağını bilemedi

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit karakteriyle bir anda ünlenen genç oyuncu Mert Ramazan Demir yurt dışı tatilinde şoku yaşadı. Diziyle birlikte sosyal medya hesabı Instagram'da milyonlarca takipçi kazanan genç oyuncu hesabına erişemeyince neye uğradığını şaşırdı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Mert Ramazan Demir şu günlerde yurt dışında tatilde… Ünlü oyuncuyu çok şaşırtan bir gelişme yaşandı. Demir, instagram hesabına ulaşamadı.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'i ve hayranlarını şoke eden olay: Mert Ramazan Demir ne yapacağını bilemedi - Resim : 1

Mert Ramazan Demir'in Instagram hesabı kapandı mı?

Demir’e menajerlik ofisinin sosyal medya işlerine bakan ekip yardımcı oldu. Hesapla teknik bir sorun yaşandığını 24 saat içinde hesabın tekrar eski haline döneceğini öğrenen Demir, rahat bir nefes aldı.

 

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'i ve hayranlarını şoke eden olay: Mert Ramazan Demir ne yapacağını bilemedi - Resim : 3