Yalı Çapkını'nın Abidin'i bakın kimmiş! Yıllar önce programa katılmış parayı değil şöhreti kazanmış!

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisinin sevilen oyuncusu Abidin'in kim olduğu ortaya çıktı. Yıllar önce katılmış olduğu yarışma programı ile Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı tekrar gündeme geldi.

Yalı Çapkını'nın Abidin'i bakın kimmiş! Yıllar önce programa katılmış parayı değil şöhreti kazanmış!

Star TV ekranlarında yayın hayatına devam eden ve ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın oyuncuları merak konusu oluyor. 8 bölüm yayınlanmış olan dizi, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi oyuncuların başrol oyunculukları ile dikkat çekiyor. Yalı Çapkını dizisi pek çok kişi tarafından takip edilirken dizinin bir oyuncusu bugün gündeme geldi.

Yalı Çapkını'nın Abidin'i bakın kimmiş! Yıllar önce programa katılmış parayı değil şöhreti kazanmış! - Resim : 1

Televizyon ekranlarının sevilen yapımı Yalı Çapkını konusunun yanı sıra dikkat çeken sahneleri ile de Türk televizyon dizileri arasında önemli bir yer tutmaya başladı bile. Usta isim Çetin Tekindor'un rol alması sebebiyle pek çok kişinin ilgisini çeken Yalı Çapkını dizisi kısa sürede reyting listelerinde başarılı bir yer almayı başarırken dizinin sevilen yan karakterlerinden Abidin'in gerçek kimliği şoke etti.

Yalı Çapkını'nın Abidin'i bakın kimmiş! Yıllar önce programa katılmış parayı değil şöhreti kazanmış! - Resim : 2

Ekranların sevilen yapımı Yalı Çapkını'nda Abidin karakterine hayat veren Mustafa Ersin Arıcı'nın geçmiş yıllarda katılmış olduğu televizyon programı gündeme geldi. Arıcı, ilk olarak 2013 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanmış olan İmkansız Karaoke Yılbaşı Özel isimli programa yarışmacı olarak ekranlara merhaba demişti.

Yalı Çapkını'nın Abidin'i bakın kimmiş! Yıllar önce programa katılmış parayı değil şöhreti kazanmış! - Resim : 3

Arıcı'nın bu programda yaşadıkları ise günümüzde hala gündeme gelmeye devam ediyor. Yarışmanın büyük ödülü olan sıfır km otomobili kazanmak isteyen yarışmacı Arıcı, "Urfalıyam Ezelden" parçasını seslendirmişti. Bu parçayı okuyan Ersin Arıcı'nın yarışma konsepti gereğince olan bütün şeylere rağmen şarkıyı bölmemesi gerekiyordu. Arıcı'ya bu bağlamda ilk olarak ağda yapıldı. Vücudunun neredeyse her yerine ağda yapılan Arıcı'nın sınavı ağda ile bitmemişti. Ağdanın ardından göğsünde tarantula gezdirilen Ersin Arıcı'nın o görüntüleri büyük ilgi çekmiş ve izleyenleri eğlendirmişti.

Etiketler: yalı çapkını