Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin yayın tarihi belli oldu: İşte iki rakibin yayın tarihi

Cuma akşamlarının iki sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'nın ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Yeni sezon ilk tanıtımları yayınlanan Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin yayın tarihi belli oldu.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin yayın tarihi belli oldu: İşte iki rakibin yayın tarihi

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonuyla Geliyor: Seyran ve Ferit’in Aşkı Nasıl Devam Edecek? Cuma akşamlarının sevilen dizisi “Yalı Çapkını” yeni sezon için geri sayıma başladı. OGM Pictures yapımı dizinin ikinci sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. “Yalı Çapkını”nın yeni sezon ilk bölümünde zaman atlaması olup olmayacağı merak ediliyordu ancak dizinin kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi. İlk sezonda aşkları engellerle dolu olan Seyran (Afra Saraçoğlu) ve Ferit (Mert Ramazan Demir) arasında neler yaşanacağı izleyicilerin en çok merak ettiği konu olurken ilk bölümde çekilen düğün sahnesi göz kamaştırdı. Sezon finalinde vurularak hastaneye kaldırılan Ferit, hayata tutunduktan sonra zoraki evlendiği Seyran’la bu sefer düşmanlarının gözüne sokacak bir düğün yapıyor. Dizinin ilk fragmanında yer alan ve muhteşem görünen bu sahneler rekor izlenme sayısına ulaştı.

KIZILCIK ŞERBETİ VE YALI ÇAPKINI YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Dizinin hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan “Yalı Çapkını”nın senaryosunu bu sezon Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor. Dizinin yeni sezonunun 15 Eylül’de başlayacağı duyuruldu. Cuma akşamları Yalı Çapkını‘nın en büyük rakibi olan Show TV‘nin “Kızılcık Şerbeti” dizisi de aynı tarihte sezona başlıyor. Cuma günlerinin diğer popüler dizileri “Ateş Kuşları” ve “Arka Sokaklar” ise geçen hafta yeni sezonlarına başlamış ve yüksek reytingler almıştı.