Yalı Çapkını Seyran kimdir, kaç yaşında? Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ını kim oynuyor, gerçek adı ne?

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Peki, Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Afra Saraçoğlu’nun hayatı, biyografisi ve oynadığı diziler.

Yalı Çapkını Seyran kimdir, kaç yaşında? Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ını kim oynuyor, gerçek adı ne?

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Peki, Afra Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Afra Saraçoğlu’nun hayatı, biyografisi ve oynadığı diziler.

Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ı kimdir? Kim oynuyor? 

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini Afra Saraçoğlu oynamaktadır.

Yalı Çapkını Seyran kimdir, kaç yaşında? Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ını kim oynuyor, gerçek adı ne? - Resim : 1

Afra Saraçoğlu kimdir?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997’de Balıkesir’in Edremit ilçesinde doğdu. Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelen oyuncu, ilk olarak 2016 yılında İkinci Şans filmiyle kamera karşısına geçti. Daha sonra Kötü Çocuk, Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları, Öğretmen, Yeşilçam gibi yapımlarda rol aldı. Şu anda Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandırıyor.

Afra Saraçoğlu'nun hayat hikayesi

Afra Saraçoğlu, oyunculuk kariyerine 2016 yılında Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filmiyle başladı. Filmde Yeşilçay’ın kızı Çiçek’i oynayan Saraçoğlu, bu rolle dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştığı Kötü Çocuk filminde Kayla karakterine hayat verdi. Aynı yıl Star TV’de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece Çamkıran rolünü üstlendi. Dizi, 50 bölüm sürdü ve 2018 yılında sona erdi. 2018 yılında iki sinema filmiyle izleyiciyle buluştu. İyi Oyun filminde Mert Yazıcıoğlu, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Bahar Şahin, Kerem Bursin, Orkun Işıtmak, Doğaç Yıldız ile birlikte rol aldı. Aşk Bu Mu? filminde ise Gülüm karakterini canlandırdı. Aynı yıl Hummel ve Pantene’in marka yüzü oldu. 2019 yılında Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Murat Daltaban, Furkan Andıç, Alara Turan, Simay Barlas, Ahu Yağtu, Serkan Altunorak, Burak Tozkoparan, Cemre Baysel, İlayda Alişan, Sude Zulal Güler, Ceyda Ateş, Melisa Döngel, Ece Çeşmioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Nilay Deniz, Burcu Özberk, Sude Nur Yazıcı, Cansu Fırıncı, Deniz Işın, Melis Sezen, Alp Navruz, Çağlar Ertuğrul, Tolga Güleç, Deniz Baysal, Mahir Günşiray, Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kardeş Çocukları dizisinde Hayat Çetin karakterini oynadı. Dizi, 21 bölüm sürdü ve 2019 yılında final yaptı.

Yalı Çapkını Seyran kimdir, kaç yaşında? Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ını kim oynuyor, gerçek adı ne? - Resim : 2

2020 yılında FOX TV’de yayınlanan Öğretmen dizisinde Gizem Bozkurt karakterini canlandırdı. Dizi, 15 bölüm sürdü ve 2021 yılında sona erdi. 2021 yılında BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Dizi, 1960’lı yıllarda Türk sinemasının altın çağını konu alıyor. Saraçoğlu, dizide Tülin Saygı adında bir sinema yıldızını oynuyor. Aynı yıl, Nurgül Yeşilçay ile birlikte Bir Barda Bir Gece adlı tiyatro oyununda yer aldı. Oyun, Lulu Raczka’nın yazdığı ve DasDas’ın sahnelediği bir kadın hikayesi. 2022 yılında Star TV’de yayınlanmaya başlayan Yalı Çapkını dizisinde Seyran Şanlı karakterini canlandırıyor. Dizi, bir yalıda yaşayan ve birbirinden farklı karakterlere sahip üç kız kardeşin hayatını anlatıyor. Saraçoğlu, dizide en küçük kardeş olan Seyran’ı oynuyor.  Afra Saraçoğlu, 2018’den 2022’ye kadar oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşadı. 2023 yılının ortalarından beri oyuncu Mert Ramazan Demir ile ilişkisi vardır.

 

Afra Saraçoğlu kimdir?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997’de Balıkesir’in Edremit ilçesinde doğan ve 2016 yılında İkinci Şans filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Afra Saraçoğlu kaç yaşında?

Afra Saraçoğlu, 2023 yılı itibarıyla 26 yaşındadır.

Afra Saraçoğlu nereli?

Afra Saraçoğlu, Balıkesir’in Edremit ilçesinde doğmuştur. Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelmektedir.

Afra Saraçoğlu’nun oynadığı diziler nelerdir?

Afra Saraçoğlu’nun oynadığı diziler şunlardır: Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları, Öğretmen, Yeşilçam, Yalı Çapkını.

Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi kimdir?

Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi, oyuncu Mert Ramazan Demir’dir.