Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti ve Masterchef'i bitirecek efsane dizi başlıyor Cuma reyting savaşları kıran kırana geçecek!

Yeni sezonun en çekişmeli reyting savaşlarının yaşanacağı cuma akşamlarına efsane dizi damgasını vurmaya hazırlanıyor. Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını gözüne kestiren efsane dizi Eylül'de başlıyor.

Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti ve Masterchef'i bitirecek efsane dizi başlıyor Cuma reyting savaşları kıran kırana geçecek!

Kanal D’nin efsane dizilerinden olan Arka Sokaklar, geçen yıl 638. Bölümüyle yayına ara vermişti. Arka Sokaklar’dan seyirciyi sevindirecek müjdeli haber geldi! Ağustos ayında sete başlayacak!

Erler Film’in patronu ünlü yapımcı Türker İnanoğlu, sağlık sorunlarından dolayı Arka Sokaklar dizisine devam edemeyince bir süreliğine projenin haklarını Kanal D’nin iç yapımı D Media’ya vermişti.

Eski ekibi tekrar bir araya getirmek için kolları sıvayan D Media, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Kerimhan Duman gibi sevilen oyuncularla el sıkıştı. Dizide Hüsnü Çoban’ın (Özgür Ozan) eşi Esra’yı canlandıran Gaye Gürsel’in de tekrar Arka Sokaklar ile anlaştığı bilgisi alındı.

 

Arka Sokaklar’la ilgili son gelişmeler

Sevilen dizi Arka Sokaklar’a 17 Sezon emek veren Yılmaz Ekmekçi, Türker İnanoğlu’nun da isteğiyle yeni bölümlerde diziye danışmanlık yapacak. Sürpriz isimlerin olacağı yeni karakterlere yer verilecek dizi eski platosunda çekilecek.

Orhan Oğuz’un yönetip Ozan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar kendi günü olan Cuma akşamları seyirciyle buluşacak. Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti gibi ses getirmiş dizilere rakip olan Arka Sokaklar’ın yeni sezon bölümleri hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Rıza Baba imzayı attı

Dizinin eski ekibiyle teker teker anlaşmalar yapılırken Özgür Ozan’ın da Eylül’de buluşuruz mesajıyla dizinin Rıza Babası Zafer Ergin’le sözleşme imzalandı. 80 yaşında olan duayen oyuncu Zafer Ergin geçtiğimiz günlerde menajeriyle buluşup; ‘Eski hikâyenin yeni başlangıcı için, Hasan kardeşimle beraberiz…’ diyerek Arka Sokaklar ekibinde yer alacağı mesajını verdi.

Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'na rakip olacak

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi reyting savaşlarının kıyasıya yaşandığı cuma akşamı ekrana gelecek. Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını'na rakip olacak iddialı dizinin neler yapacağını hep birlikte göreceğiz.