Yalı Çapkını İfakat'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını İfakat kimdir, kaç yaşında, nereli?

Özet: Gülçin Santırcıoğlu, Yalı Çapkını dizisindeki İfakat karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan başarılı bir oyuncu. Konservatuvar mezunu olan Santırcıoğlu, hem sinema hem de televizyon projelerinde yer aldı. Türev, Yumurta, Kırımlı, Elveda Rumeli, Diriliş Ertuğrul, Hercai gibi yapımlarda rol alan Santırcıoğlu, şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde İfakat rolüyle ekranda.

Yalı Çapkını İfakat'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını İfakat kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gülçin Santırcıoğlu, Yalı Çapkını dizisindeki İfakat karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan başarılı bir oyuncu. Konservatuvar mezunu olan Santırcıoğlu, hem sinema hem de televizyon projelerinde yer aldı. Türev, Yumurta, Kırımlı, Elveda Rumeli, Diriliş Ertuğrul, Hercai gibi yapımlarda rol alan Santırcıoğlu, şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde İfakat rolüyle ekranda.

Yalı Çapkını dizisinin İfakat'ını kim oynuyor?

Yalı Çapkını dizisinin İfakat'ını Gülçin Santırcıoğlu oynamaktadır.

Yalı Çapkını İfakat'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını İfakat kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Gülçin Santırcıoğlu kimdir?

Gülçin Santırcıoğlu, 25 Temmuz 1977’de İzmir’de doğdu. Babası İbrahim Santırcıoğlu Manisa lı olup tekstil işiyle uğraşmaktadır. Annesi Selime Santırcıoğlu ev hanımıdır. Elçin adında bir kız kardeşi vardır. İlk ve orta öğrenimini İzmir Özel Fatih Lisesi’nde tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümünden mezun oldu. 

Gülçin Santırcıoğlu'nun hayat hikayesi

Konservatuvardan mezun olduktan sonra 2002 yılında, İstanbul 'a taşındı. Gül Sabar ’dan şan eğitimi aldı. Ardından çeşitli gruplarla solist olarak sahne aldı, müzikten aldıklarını paylaşmak için " Ruhi Su Vakfı’nda" 3 yıl şan eğitmenliği yaptı2. Müzikal alanda sahne programlarının yanı sıra dizi müzikleri seslendirdi. 2008 Şubat ayında piyasaya çıkan BaDEM grubunun 2. albümünde "Kalpsiz" şarkısının akustik versiyonuna düet yaptı. Oyunculuk kariyerine 1997 yılında kısa filmlerle başlayan Santırcıoğlu, 2004 yılında Aynalar dizisi ve Türev filmiyle farklı bir boyut kazandı. Türev filmi Altın Portakal Film Festivali’nde "En İyi Film" ödülünü kazandı. Filmdeki performansıyla çok takdir edildi ve ÇASOD tarafından "Umut Vaad Eden Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü4. 2006 yılında rol aldığı Semih Kaplanoğlu 'nun; başrollerini Nejat İşler, Saadet Aksoy ve Ufuk Bayraktar ’la paylaştığı " Yumurta " filminde rol aldı. Bu film "En iyi Film" dalında Altın Portakal aldı. Santırcıoğlu, sinema filmlerinin yanı sıra televizyon dizilerinde de başarılı performanslar sergiledi. 2007 - 2009 yılları arasında yönetmenliğini Serdar Akar ’ın yaptığı “ Elveda Rumeli ” adlı dizide Erdal Özyağcılar, Şebnem Sönmez, Tolgahan Sayışman, Luran Ahmeti, Hande Subaşı, Berrak Tüzünataç, Filiz Ahmet, Ertan Saban, Gökhan Mete, Mahir İpek, Salih Bademci, Yücel Erten, Kerem Kupacı, Demet Akbağ, Orhan Kılıç, Eyşan Özhim ile birlikte rol aldı. 2013 yılında Roterdam Altın Lale Film Festivali’nde jüri üyeliği yaptı. 2014 yılında “ Kırımlı ” adlı sinema filminde Murat Yıldırım, Selma Ergeç, Baki Davrak, Bülent Alkış ile birlikte oynadı. 2015 yılında “ Kara Ekmek ” dizisinde Pervin karakterini canlandırırken, Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ushan Çakır, Anıl İlter, Başak Daşman ile beraber rol aldı. 2016 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde Çolpan karakterine hayat verdi. 2019 yılında yönetmenliğini Cem Karcı ’nın yaptığı “Hercai” adlı dizide Akın Akınözü, Ebru Şahin, İlay Erkök, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer ile birlikte oynadı.

Yalı Çapkını İfakat'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını İfakat kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Santırcıoğlu, şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde İfakat rolüyle ekranda. Dizide, zengin bir ailenin kızı olan İfakat, babasının ölümünden sonra miras kavgasına giren kardeşleriyle uğraşmak zorunda kalıyor. İfakat, hem güzelliği hem de zekasıyla dikkat çeken bir karakter. Santırcıoğlu, Utku Başyazıcı ile evlidir.

Gülçin Santırcıoğlu kimdir?

Gülçin Santırcıoğlu, Yalı Çapkını dizisindeki İfakat karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan başarılı bir oyuncu.

Gülçin Santırcıoğlu kaç yaşında?

Gülçin Santırcıoğlu, 25 Temmuz 1977 doğumlu olup, 46 yaşındadır.

Gülçin Santırcıoğlu nereli?

Gülçin Santırcıoğlu, İzmir doğumludur.

Gülçin Santırcıoğlu hangi dizilerde oynadı?

Gülçin Santırcıoğlu, Aynalar, Elveda Rumeli, Doktorlar, Diriliş Ertuğrul, Hercai, Yalı Çapkını gibi dizilerde oynadı.

Gülçin Santırcıoğlu hangi filmlerde oynadı?

Gülçin Santırcıoğlu, Türev, Yumurta, Kırımlı, Memlekette Demokrasi Var, İki Çizgi gibi filmlerde oynadı.

Gülçin Santırcıoğlu evli mi?

Gülçin Santırcıoğlu, Utku Başyazıcı ile evlidir.