Yalı Çapkını Ahmet Güneyer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını Ahmet Güneyer kimdir, kaç yaşında?

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda yeni bir karakter daha izleyiciyle buluşuyor. Dizide Profesör Ahmet Güneyer karakterini canlandıracak olan Mehmet Bilge Aslan, Seyran’ın (Afra Saraçoğlu) hayatına girecek ve ona aşkı yeniden tattıracak. Peki, Mehmet Bilge Aslan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler…

Yalı Çapkını Ahmet Güneyer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını Ahmet Güneyer kimdir, kaç yaşında?

Yalı Çapkını dizisi, yeni sezonda oyuncu kadrosuna yaptığı değişikliklerle dikkat çekiyor. Dizinin başrol oyuncularından Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit Korhan karakterinin ölümüyle büyük bir şok yaşayan Seyran Şanlı (Afra Saraçoğlu), yeni bir aşka yelken açacak. Seyran’ın karşısına çıkacak olan Profesör Ahmet Güneyer karakterini ise Mehmet Bilge Aslan oynayacak.

Mehmet Bilge Aslan, dizide Seyran’ın üniversitede tanıştığı ve uzun süre aşk yaşadığı eski sevgilisi olarak karşımıza çıkacak. Ahmet Güneyer, yurtdışında çalışan başarılı bir akademisyen ve yazar. Seyran’la yolları tekrar kesişen Ahmet, ona eski günleri hatırlatacak ve aralarında yeniden bir yakınlaşma olacak. Ancak bu durum, Seyran’ın Ferit’in ailesiyle olan ilişkisini de etkileyecek.

Yalı Çapkını Ahmet Güneyer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını Ahmet Güneyer kimdir, kaç yaşında? - Resim : 1

Yalı Çapkını’nda Profesör Ahmet Güneyer Sürprizi! Mehmet Bilge Aslan Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hangi Dizilerde Oynadı?

Yalı Çapkını dizisinde Profesör Ahmet Güneyer karakterini canlandıracak olan Mehmet Bilge Aslan, 1982 doğumlu bir tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı olan Aslan, Bir Bulut Olsam, Leyla ile Mecnun, Şahsiyet, Bir Başkadır gibi dizilerde rol almıştır.

Yalı Çapkını Seyran’ın Eski Sevgilisi Kim? Profesör Ahmet Güneyer Nasıl Bir Karakter?

Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın eski sevgilisi Profesör Ahmet Güneyer, yurtdışında çalışan başarılı bir akademisyen ve yazardır. Seyran’la üniversitede tanışmış ve uzun süre aşk yaşamıştır. Seyran’ın Ferit’in ölümünden sonra yolları tekrar kesişen Ahmet, ona eski günleri hatırlatacak ve aralarında yeniden bir yakınlaşma olacaktır.

Yalı Çapkını Ahmet Güneyer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını Ahmet Güneyer kimdir, kaç yaşında? - Resim : 3

MEHMET BİLGE ASLAN KİMDİR?

Mehmet Bilge Aslan, 16 Nisan 1982 tarihinde Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2005 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu’nda stajyer olarak göreve başladı. 2007 yılında ise kadrolu sanatçı oldu. Birçok tiyatro oyununda rol alan Aslan, sinema ve dizi oyunculuğu da yaptı.

Yalı Çapkını Ahmet Güneyer'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Yalı Çapkını Ahmet Güneyer kimdir, kaç yaşında? - Resim : 4

MEHMET BİLGE ASLAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Mehmet Bilge Aslan, ilk dizi deneyimini 2008 yılında Kavak Yelleri dizisinde yaşadı. Daha sonra Bir Bulut Olsam, Küçük Sırlar, Leyla ile Mecnun, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Vatanım Sensin, Şahsiyet, Hekimoğlu gibi dizilerde rol aldı. En son Netflix’in orijinal dizisi Bir Başkadır’da Erdem karakterini canlandırdı. Şu anda ise Yalı Çapkını dizisinde Profesör Ahmet Güneyer karakterini oynuyor.

Yalı Çapkını dizisinde Profesör Ahmet Güneyer'in instagramı ne?

Yalı Çapkını dizisinde Profesör Ahmet Güneyer'inin insagram adresi: @mehmetbilgeaslan