Yalı Çapkını 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 2. sezon ne zaman başlayacak?

alı Çapkını 2. sezon 37. bölüm fragmanının ise ağustos ayının son haftası yayınlanması bekleniyor. Yalı Çapkını 37. bölüm ise eylül ayının ilk haftası cuma günü ekrana gelecek. Diziye bu sezon çok iddialı isimler katıldı. En ses getiren oyuncu ise Binnur Kaya oldu.  Çekimleri bugün başlayan  "Yalı Çapkını"na Binnur Kaya dahil oldu. Binnur Kaya, dizide Halis Korhan'ın İngiltere'deki kızı "Nükhet" karakterine hayat verecek.

Yalı Çapkını 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 2. sezon ne zaman başlayacak?

Star TV'nin büyük bir ilgiyle izlenen ve gerek oyuncu kadrosu gerekse de akıcı hikayesiyle izleyicilerin kalbini kazanan dizisi "Yalı Çapkını", 9 Haziran akşamı sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Yalı Çapkını'nın 2. sezon fragmanı ise merak bekleniyor. Dizinin yeni sezon çekimleri bugün başladı. 2. sezon Yalı Çapkını yeni bölümlerin ise eylül ayının ilk haftası yayınlanması bekleniyor.

Yalı Çapkını 9 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 36. bölümüyle birlikte sezon finali yaparak hayranlarını üzmüştü. Ancak dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu'nun tatil sonrası sete dönüş tarihi ile ilgili yaptığı açıklama, izleyicileri heyecanlandırdı. Saraçoğlu, yeni sezon çekimlerinin bugün başlayacağını duyurmuştu. Yani Yalı Çapkını dizisi ikinci sezon için sete çıktı.

Yalı Çapkını ilk sezonda Pelin'in annesi Zerrin, Halis Korhan'la görüştüğünde kızı Nükhet ile arkadaş olduğunu ve ona selam getirdiğini söylemişti.

15 AĞUSTOS'TA ÇEKİMLERE BAŞLANIYOR

Yalı Çapkını'nda Seyran Korhan karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, bir aksilik yaşanmazsa 15 Ağustos haftasında çekimlerin başlayacağını duyurdu.

YALI ÇAPKINI GERÇEK HAYAT HİKAYESİ Mİ?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını, psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun yazdığı bir hikayeden uyarlanmıştır. 

Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir danışanının hikayesi olan dizinin kahramanlarının kim olduğu ise etik kurallar nedeniyle açıklanmamaktadır.