Yakıta Bir İndirim Daha Geldi! Sadece Bu İstasyonlardan Akaryakıt Alanlar İndirimden Yararlanacak!

Akaryakıt fiyatlarına gelen rekor zamlar sonrasında üst üste gelen indirim haberleri vatandaşları memnun ediyor. Yeni bir indirim duyurusu ise bu kez akaryakıt istasyonundan geldi! İşte detaylar...

Yakıta Bir İndirim Daha Geldi! Sadece Bu İstasyonlardan Akaryakıt Alanlar İndirimden Yararlanacak!

Türkiye’de döviz kurunun artması, yüksek enflasyon ve vergi oranları ile küresel piyasalarda petrol fiyatlarının artması akaryakıt fiyatlarının rekor seviyelere gelmesine neden oldu. BDDK tarafından geçtiğimiz hafta açıklanan yeni karar sonrasında ise dolar kurunun da düşmesi ile akaryakıt fiyatlarına indirim haberleri gelmeye başlamıştı. Bir indirim fırsatı ise Aytemiz istasyonlarından geldi. Türkiye İş Bankası Maximum ve Aytemiz arasında yapılan anlaşma ile indirim fırsatları ile vatandaşların yakıt harcamalarını yapmaları sağlanacak.

Aytemiz Yakıt İndirimini Duyurdu!

25 Mayıs – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında Aytemiz istasyonlarından yapılacak yakıt alımlarına özel %1 yakıt indirimi fırsatı sunulacak. Türkiye İş Bankası Maximum akaryakıt kampanyaları arasında yer alan yakıt indirim fırsatı kapsamında, Aytemiz Mobil Ödeme ile yakıt indirimi sunulacak. Maximum Mobil uygulamasında yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılacak akaryakıt ödemeleri için yakıt litre fiyatında yüzde 1 avantaj sağlanacaktır.

Aytemiz ve Maximum anlaşması ile duyurulan yakıt indirimi kapsamında sadece benzin ve dizel ürünlerde yapılacak alımlar için avantaj sağlanacaktır. İndirimli alınacak yakın üzerine ek litre olarak söz konusu indirim uygulanacaktır.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Yakıta Bir İndirim Daha Geldi! Sadece Bu İstasyonlardan Akaryakıt Alanlar İndirimden Yararlanacak! - Resim : 1

İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları kampanya kapsamında kullanılacaktır. Aytemiz istasyonlarından yapılacak yakıt alımları için Maximum Mobil üzerinden Aytemiz Mobil Ödeme ile ödemelerin ilgili kartlar ile yapılması gerekmektedir. 31 Temmuz 2022 tarihine kadar kampanya koşullarını sağlayan tüm sürücülerin indirimden yararlanması sağlanacaktır.

Motorin Fiyatlarına İndirim Geldi!

Petrol fiyatlarının küreselde yaşadığı hafif geri çekilmeler ve dolar kurunda yaşanan düşüş sonrasında akaryakıt indirimleri de peş peşe gelmeye başladı. Bir önceki gün gelen 2,5 liralık indirim sonrasında bugün itibariyle 84 kuruşluk indirim daha geldi. 30 lira olan motorin litre fiyatı yeniden düştü. Milyonlarca sürücü ise indirimlerin devam etmesini talep ediyor.