Yağ fiyatında bal gibi indirim! Böylesi daha gelmedi 4 litre yağa 52 TL indirim yapıldı!

Uygun fiyatlı ürün alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar için market kampanyaları düzenlenmeye devam ederken milyonların yüzünü güldürecek yağ kampanyası yayınlandı.

Yağ fiyatında bal gibi indirim! Böylesi daha gelmedi 4 litre yağa 52 TL indirim yapıldı!

Yeni yılın gelmesinin ardından birçok sektörde zam uygulaması hakim olurken vatandaşların cebi yanmıştı. Özellikle de market sektörüne gelen zamlar vatandaşları en çok zorlayan konulardan birisi olurken milyonlarca vatandaş uygun fiyatlı ürün için market market gezmeye başladı. Market fiyatlarının oldukça artmasının ardından dikkat çeken diğer ayrıntı da vatandaşların internet alışverişine yönelmesi oldu.

Uygun fiyatlı ürün alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar için market kampanyaları düzenlenmeye devam ederken milyonların yüzünü güldürecek yağ kampanyası yayınlandı. Market raflarına zammın yansımasının ardından vatandaşları en çok üzen yağ fiyatları oldu. Yağ fiyatlarının git gide yükselmesi vatandaşın tasarruf etmesine neden olurken 4 litre Ayçiçek yağında yapılan indirim vatandaşların yüzünü güldürdü. 

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM!

Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği fark etmeksizin en çok kullandığımız malzemelerden birisi yağ olurken yağ kullanılmadan yapılabilecek yemek yok denecek kadar az. Mutfağın olmazsa olmazlarından birisi yağ olurken fiyatlarının cep yakması gündeme geldi. Market fiyatlarında cep yakan zamlar yağ fiyatlarını yakından etkilerken Çağrı Market'ten büyük indirim kampanyası geldi. İndirim kampanyasının detayları vatandaşlar tarafından oldukça dikkat çekerken Çağrı Market Komili 4 litre Ayçiçek Yağını 159,95 TL yerine 124,95 TL'ye sattığı kampanyasını duyurdu. 

52 TL İNDİRİM YAPILDI!

Market raflarında fiyatların artmasının ardından birçok kişi internet sitesi üzerinden online satış yapan marketleri de gözden geçirmeye başlarken Bizim Toptan online sitesi üzerinden yapılan kampanya duyurusunda  124.90 liraya 4 litre Ayçiçek yağı alınabileceği belirtildi. Yapılan 52 TL'lik indirimle birlikte 4 litre Yudum Ayçiçek yağı 175.90 TL'ye satılacak. 

Yağ almak isteyen ya da depolamak isteyen vatandaşların yüzünü güldürecek kampanya ile birlikte internet sitesi üzerinden kampanya araştırmaları başladı. Daha fazla kampanyadan anında haberdar olmak için medyahaber.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız. 

Etiketler: yağ