Yabani 2. Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı: Yabani dizisi konusu nedir? Yabani dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Yabani dizisi 3. bölümüyle 19 Eylül’de FOX’ta!

Yabani dizisi, sokaklarda büyüyen bir gencin ailesini arayışını ve kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan bir dizi. Dizinin 3. bölümünde, Yaman’ın gerçek kimliği ortaya çıkacak mı? Ceylin ve Yaman arasında neler yaşanacak? Turgut Ali, Yaman’ı yakalayabilecek mi? Bu soruların cevaplarını öğrenmek için 19 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de FOX’ta yayınlanacak olan Yabani dizisinin yeni bölümünü kaçırmayın!

Sitene Ekle

FOX TV’nin yeni dizisi Yabani, izleyicileri ekran başına kilitleyen bir hikayeye sahip. Dizinin başrolünde, dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen ve yıllar sonra evine dönen Yaman karakterini Halit Özgür Sarı canlandırıyor. Yaman, kendisini kaçıranların peşindeyken, tesadüfen girdiği Soysalanlar’ın malikanesinde, annesini ve kardeşini bulduğunu sanıyor. Ancak gerçekler çok daha karmaşık ve acımasız. Yaman, hem polisten hem de Soysalanlar’dan kaçarken, aynı zamanda Ceylin’e de aşık oluyor. Ceylin ise, Yaman’ın sırlarını öğrenmeye çalışırken, onunla yakınlaşıyor.

Yabani dizisinin 3. bölüm fragmanı burada yayınlandı. Fragmanda, Yaman’ın Neslihan’la yüzleştiği ve onun annesi olup olmadığını sorduğu görülüyor. Neslihan ise, Yaman’ın oğlu olduğunu inkar ediyor ve onu kovuyor. Ceylin ise, Yaman’ın gerçek kimliğini öğreniyor ve ona hesap soruyor. Turgut Ali de, Yaman’ın peşine düşüyor ve onu yakalamak için her yolu deniyor.

Yabani dizisi konusu nedir?

Yabani dizisi konusu, sokaklarda büyüyen bir gencin ailesini arayışını ve kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan bir dizi. Yabani dizisi oyuncu kadrosunda, Halit Özgür Sarı (Yaman), Simay Barlas (Ceylin), Yurdaer Okur (Turgut Ali), Dolunay Soysert (Neslihan), Bertan Asllani (Alaz) ve Osman Alkaş (Kemal) gibi başarılı isimler yer alıyor.