Yabani 11.Bölüm 2.Fragmanı

Fox'un kadrosuyla ve konusuyla iddialı dizisi Yabani 11.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yabani'nin Fox TV'de 21 Kasım'da ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Yabani'nin yeni bölümüne dair ipuçlarının yer aldığı tanıtım

Sitene Ekle

Yabani 11.bölüm fragmanı izle: Yabani son bölümüyle izleyecileri yine ekrana kitledi. Dizinin final sahnesiyle birlikte Yabani hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Yeni bölüme dair ipuçların yer aldığı 11.bölüm fragmanı araştırıyor. Başrollerinde Halit Özgür Sarı (Yaman), Simay Barlas (Rüya), Yurdaer Okur (Alihan), Dolunay Soysert (Nurhan) gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yabani dizisi 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yabani yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yabani son tanıtımı ve sorularının cevabı haberimizde.

Yabani Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yabani her Salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Yabani'nin yeni bölümü 21 Kasım Salı Fox'ta.

Yabani Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Fox'un iddialı dizisi Yabani 11.bölüm fragmanı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ

Yabani Dizisi Konusu Nedir?

Yabani dizisinin konusu şöyle: Henüz dört yaşındayken köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen Ali, tam on yedi sene sonra evine Yaman olarak döner. Bu hikâye, bu gencin “Yaman Ali” olarak kendini yeniden var etme mücadelesinin hikayesidir.

Yabani Dizisi Oyuncuları Kimler?

Yabani dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Halit Özgür Sarı (Yaman), Simay Barlas (Rüya), Yurdaer Okur (Alihan), Dolunay Soysert (Nurhan), Bertan Asllani (Alaz), Şebnem Hassanisoughi Bilgiç (Selin), Osman Alkaş (Emin), Ayşegül Ünsal (Nesrin), Sezer Arıçay (Cesur), Birgül Ulusoy (Asi), Rojbin Erden (Umut), Seray Özkan (Zeynep), Selim Can Yalçın (Kerem), Ramiz Mullamusa (Mehmet), Güray Görkem (Serdar), Bartu Dilmen (Emre), Aleyna Al (Ece), Aşkın Şenol (Ömer).

Etiketler: yabani, fragman, fox tv