Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor? Ya Çok Seversen hangi il ilçede çekiliyor? Dizi nerede çekildi?

Kanal D'nin Ay yapım imzalı dizisi ilk bölümüyle ekrana geliyor. Hafsanur Sancaktutan ve Kerem Bursin'i birleştiren yapım henüz yayınlanmadan tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ateş ve Leyla'nın hikayesini izleyeceğimiz yapım bir aile dramını anlatıyor. Peki, Ya Çok Seversin dzisi nerede çekiliyor?

Ya Çok Seversen dizisi nerede çekiliyor? Ya Çok Seversen hangi il ilçede çekiliyor? Dizi nerede çekildi?

Ya Çok Seversen, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla'nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Hayatını yurt dışında geçiren Ateş, babasının ölümü sebebiyle yıllar önce terk ettiği İstanbul'a geri dönmek zorunda kalır. Yolu ailesini bulmak için dolandırıcılık yapan sahte gelin Leyla ile kesişir. Aralarındaki inkar edilemez çekime rağmen Leyla'nın attığı bir tokat ile ayrılırlar.

Ateş, vasiyet açıklanır açıklanmaz dönmenin planını yaparken beklenmeyen olur. Babası sadece ona değil tüm aileye bir sürpriz yapmıştır. Ateş mirastan menedilmek pahasına vasiyeti reddeder ama geçmişle ilgili öğrendiği bir sır kararını değiştirir.

Bu sırada Leyla ailesinden kalan kolyeyi kaybettiği için otele döner ve öfkeli damada yakalanır. Kaçarken nereye gittiğini bilmediği bir arabaya biner. Ateş ve Leyla'nın yolları tekrar kesişecektir. İkisi de hayatlarının tamamen değişeceğinden henüz habersizdir.

YA ÇOK SEVERSEN NEREDE ÇEKİLİYOR? YÇS NEREDE ÇEKİLDİ?

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu, senaryosunu Kübra Sülün'ün yazdığı “Ya Çok Seversen” dizisi Muğla'da çekiliyor.