Ya Çok Seversen Yakup Civelek kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazmi Kırık kim, nereli, kaç yaşında? Nazmi Kırık hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Kanal D'nin yaz sezonuna damgasını vuracak olan yeni dizisi Ya Çok Seversen izleyenleri ekrana kitledi. Dizide Yakup Civelek karakterine hayat veren oyuncu ise dikkat çekti. Peki Ya Çok Seversin dizisinde Yakup karakterini canlandıran Nazmi Kırık kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazmi Kırık hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Ya Çok Seversen Yakup Civelek kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazmi Kırık kim, nereli, kaç yaşında? Nazmi Kırık hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Kanal D'nin yaz sezonuna damga vuracak olan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Ya Çok Seversin izleyicileri ekrana kitledi. Dizide Yakup karakterini canlandıran Nazmi Kırık oyunculuk performansıyla izleyiciden tam not aldı. Nazmi Kırık, Kerem Bürsin ile birlikte Ya Çok Seversen dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Dizinin hayranları, Yakup karakterini canlandıran Nazmi Kırık 'ın kim olduğunu, nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldığını araştırıyor. Peki, Ya Çok Seversen Yakup kim? Ya Çok Seversen Yakup kim oynuyor? Ya Çok Seversen Yakup kaç yaşında? Ya Çok Seversen Yakup nereli? Ya Çok Seversen Yakup Instagram adresi ne? Nazmi Kırık kimdir? Nazmi Kırık nereli? Nazmi Kırık kaç yaşında? Nazmi Kırık hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte merak edilen soruların cevabı...

YA ÇOK SEVERSİN YAKUP KİM?

Leyla’nın dahil olduğu dolandırıcı ekibin kurucusu. İş üzerindeyken genelde Leyla’nın babasını oynar. Leyla onun için çok önemlidir ama çıkarları ters düştüğünde onu bile satabilir. Zaten çıkarları için Leyla’yı önemsemektedir. Ağzı çok iyi laf yapar, insanları manipüle eder. Zor durumda kaldığında kurban pozisyonuna geçer. Hatalarını asla kabul etmez. Hiçbir zaman kıymetinin bilinmediğinden yakınır. Cimridir.

Ya Çok Seversen Yakup Civelek kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazmi Kırık kim, nereli, kaç yaşında? Nazmi Kırık hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 1

YA ÇOK SEVERSEN NAZMİ KIRIK KİMDİR?

1976 yılında Diyarbakır’da doğdu. Orta okulu Kızıltepe’de, liseyi ise Diyarbakır’da okudu. Mezopotamya Kültür Merkezi Diyarbakır şubesinde tiyatro ve dans çalışmalarına başladı. Kırık, MKM’deki çalışmalarından dolayı defalarca gözaltına alındı ve tutuklandı. 7 ay Diyarbakır cezaevinde kalan Kırık cezaevinden çıktıktan sonra İstanbul’a geldi ve İstanbul MKM’deki Jiyana Nu Tiyatro Grubu’nda sanatsal çalışmalarını devam ettirdi.

Yeşim Ustaoğlu’nun yönettiği “Güneş’e Yolculuk” filmiyle 1999’da sinemaya adım atan Kırık, 2000 yılında Kazım Öz’ün "Fotoğraf", 2003 yılında Yüksel Yavuz’un “Küçük Özgürlük” ve 2005 yılında Hiner Salem’in "Sıfır Kilometre" filmlerinde oynadı.

2003'te Küçük Özgürlük ve Fotoğraf filmleri ile Cannes’da seyirci ile buluşan Kırık, ise 58. Cannes film festivalinde Altın Palmiye için yarışan Sıfır Kilometre ile ödül bekleyen oyuncular arasına girdi. Nazmi Kırık halen sinemadaki çalışmalarının yanında İstanbul’daki Seyr-i Mesel Kürt Tiyatro Gurubu’nda sanatsal faaliyetlerini sürdürüyor.

Nazmi Kırık’ın ilk yönetmenlik deneyimi olan “Kimlik” adlı kısa film ise 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde kısa filmler arasında yarışmaya hak kazandı. Çalışmalarına Türkiye ve Almanya'da devam eden başarılı oyuncu ve yönetmen, Bizans Oyunları, Kehribar Mucize, Ankara'nın Dikmen'i, Hükümet Kadın gibi yapımlarda yer aldı.

Ya Çok Seversen Yakup Civelek kimdir, nereli, kaç yaşında? Nazmi Kırık kim, nereli, kaç yaşında? Nazmi Kırık hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 2

YA ÇOK SEVERSEN YAKUP NAZMİ KIRIK INSTAGRAM ADRESİ NE?

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan oyuncunun Instagram adresi @nazmikirik'dır.