Ya Çok Seversen Umut Arcalı kimdir, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan kim, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Kanal D'nin yaz sezonuna damgasını vuracak olan yeni dizisi Ya Çok Seversen izleyenleri ekrana kitledi. Dizide Umut Arcalı karakterine hayat veren oyuncu ise dikkat çekti. Peki Ya Çok Seversin dizisinde Umut karakterini canlandıran Aziz Caner İnan kimdir, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Ya Çok Seversen Umut Arcalı kimdir, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan kim, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Kanal D'nin yaz sezonuna damga vuracak olan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Ya Çok Seversin izleyicileri ekrana kitledi. Dizide Umut karakterini canlandıran Aziz Caner İnan oyunculuk performansıyla izleyiciden tam not aldı. Aziz Caner İnan, Kerem Bürsin ile birlikte Ya Çok Seversen dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Dizinin hayranları, Umut karakterini canlandıran Aziz Caner İnan'ın kim olduğunu, nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldığını araştırıyor. Peki, Ya Çok Seversen Umut kim? Ya Çok Seversen Umut’u kim oynuyor? Ya Çok Seversen Umut kaç yaşında? Ya Çok Seversen Umut nereli? Ya Çok Seversen Umut Instagram adresi ne? Aziz Caner İnan kimdir? Aziz Caner İnan nereli? Aziz Caner İnan kaç yaşında? Aziz Caner İnan hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte merak edilen soruların cevabı...

YA ÇOK SEVERSİN UMUT KİM?

Arcalı ailesinin en büyük oğlu. Çalışkan, hırslı ve karizmatik. Hayatını, babasının yerine geçmek için ona benzemeye çalışarak geçirmiştir. Önüne çıkan kardeşi bile olsa, Arcalı şirketinin başına geçmek için yapmayacağı şey yoktur. Gerekirse şirketi bile zor duruma sokabilir. Halası Füsun onun en büyük destekçisidir.

Ya Çok Seversen Umut Arcalı kimdir, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan kim, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 1

YA ÇOK SEVERSEN AZİZ CANER İNAN KİMDİR?

Aziz Caner İnan, 1 Haziran 1985 tarihinde Rize’de doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümünden mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama bölümü Oyunculuk Yüksek Lisans Programı’nda eğitim görmüştür.

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Garip adlı kısa film ile yaşayan Aziz Caner İnan; Kırık Kalpler Bankası, Dört Zait, Fi ve Siyah Beyaz Aşk gibi projelerde rol almıştır.

Aziz Caner İnan, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde Vedat karakterine hayat vermektedir. Aziz Caner İnan, 1.83 metre boyunda, 76 kilo ve İkizler burcudur.

Ya Çok Seversen Umut Arcalı kimdir, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan kim, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 2
Aziz Caner İnan'ın rol aldığı diziler ve filmler:

Dört Zait (Kısa Film 2017)

Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Yusuf, TV Dizisi 2017)

Fi (Ata, TV Dizisi 2017)

Bu Şehir Arkandan Gelecek (Bora, TV Dizisi 2017)

Siyah İnci (Bahadır, TV Dizisi 2018)

Vatanım Sensin (TV Dizisi 2018)

Her Yerde Sen (Vedat Ayhan, TV Dizisi 2019)

Yeni Hayat (Bekir Tosun, TV Dizisi 2020)

Cam Tavanlar (Emre, TV Dizisi 2021)

Ex Aşkım (Berk, TV Dizisi 2021)

Saygı (Sıtkı, TV Dizisi 2021)

Senden Daha Güzel (Estetik Cerrahı Taner, TV Dizisi 2022)

Bozkır (Danışman, TV Dizisi 2023)

Ölüler İçin Yaşam Kılavuzu (Sinema Filmi 2023)

EGO (Zafer, TV Dizisi 2023)

The Turkish Detective / Türk Dedektif (Soco Hasan / Soko Hasan, TV Dizisi 2023)

Ya Çok Seversen (Umut, TV Dizisi 2023)

Ya Çok Seversen Umut Arcalı kimdir, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan kim, nereli, kaç yaşında? Aziz Caner İnan hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 3

YA ÇOK SEVERSEN UMUT AZİZ CANER İNAN  INSTAGRAM ADRESİ NE?

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan oyuncunun Instagram adresi @azizcanerinan'dır.