Ya Çok Seversen Barış kimdir, nereli, kaç yaşında? Durukan Çelikkaya kim, nereli, kaç yaşında? Durukan Çelikkaya hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Kanal D'nin yaz sezonuna damgasını vuracak olan yeni dizisi Ya Çok Seversen izleyenleri ekrana kitledi. Dizide Barış karakterine hayat veren oyuncu ise dikkat çekti. Peki Ya Çok Seversin dizisinde Barış karakterini canlandıran Durukan Çelikkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Durukan Çelikkaya hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Ya Çok Seversen Barış kimdir, nereli, kaç yaşında? Durukan Çelikkaya kim, nereli, kaç yaşında? Durukan Çelikkaya hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Kanal D'nin yaz sezonuna damga vuracak olan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Ya Çok Seversin izleyecileri ekrana kitledi. Dizide Barış karakterini canlandıran Durukan Çelikkaya  oyunculuk performansıyla izleyeciden tam not aldı. Durukan Çelikkaya Kerem Bürsin ile birlikte Ya Çok Seversen dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Dizinin hayranları, Barış karakterini canlandıran Durukan Çelikkaya'nın kim olduğunu, nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldığını araştırıyor. Peki, Ya Çok Seversen Barış kim? Ya Çok Seversen Barış'ı kim oynuyor? Ya Çok Seversen Barış kaç yaşında? Ya Çok Seversen Barış nereli? Ya Çok Seversen Barış Instagram adresi ne? Durukan Çelikkaya kimdir? Durukan Çelikkaya nereli? Durukan Çelikkaya kaç yaşında? Durukan Çelikkaya hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte merak edilen soruların cevabı...

Ya Çok Seversen Barış kimdir, nereli, kaç yaşında? Durukan Çelikkaya kim, nereli, kaç yaşında? Durukan Çelikkaya hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 1

DURUKAN ÇELİKKAYA KİMDİR?


Durukan Çelikkaya 1999 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Oyunculuğa başladığı 2001 yılında rol aldığı Dedemin İnsanları filmi ile çocuk oyuncu olarak tanınan Durukan Çelikkaya, birçok yapımda rol aldı.

Ya Çok Seversen Barış kimdir, nereli, kaç yaşında? Durukan Çelikkaya kim, nereli, kaç yaşında? Durukan Çelikkaya hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 2

YA ÇOK SEVERSEN'İN BARIŞ'I DURUKAN ÇELİKKAYA'NIN OYNADIĞI DİZİLER


Durukan Çelikkaya; Cinayet Masası İstanbul, Kurt Seyit ve Şura, Ferhat ile Şirin, Tozluyaka gibi çeşitli film ve dizilerde yer aldı.

Durukan Çelikkaya, yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.