Ya Çok Seversen 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Leyla’nın Hayatı Değişiyor!

Ya Çok Seversen dizisinin 10. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Ateş’in nikahta söyledikleri Leyla’yı yıkan fragmanda, Leyla’nın annesi de ortaya çıkıyor. Leyla, Ateş’ten ayrılmak istiyor ama hayatının tamamen değişeceğinden henüz habersiz.

Sitene Ekle

Kanal D’nin sevilen dizisi Ya Çok Seversen’in 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı dizide, Ateş ve Leyla arasındaki aşkın sonu ne olacak merak konusu. 9. bölümde Ateş’in nikahta Leyla’ya dolandırıcı dediği anlar izleyicileri şoke etmişti. 10. bölüm fragmanında ise Leyla’nın yaşadığı büyük üzüntü gözler önüne seriliyor. Ateş’in sözleri yüzünden kendisini terk edilmiş hisseden Leyla, nikah masasından kalkarak evi terk ediyor. Ateş ise, bu davranışının sonucunda kriz ataklarına geri dönüyor.

Fragmanda bir diğer dikkat çeken detay ise Leyla’nın annesinin ortaya çıkması oluyor. Leyla, tanımadığı kadının kendisine destek olması karşısında büyük şaşkınlık yaşıyor. Leyla’nın annesi kimdir ve neden şimdi ortaya çıkmıştır? Leyla, Ateş’ten ayrılacak mıdır? Ateş, Leyla’yı geri kazanabilecek midir? Tüm bu soruların cevapları 10. bölümde ekrana gelecek.

Ya Çok Seversen dizisi her cumartesi saat 22:45’te Kanal D’de yayınlanıyor.

Ya Çok Seversen 10. Bölüm Fragmanında Neler Oluyor?

Cevap: Ateş’in nikahta söyledikleri Leyla’yı yıkıyor, Leyla’nın annesi ortaya çıkıyor.

Ya Çok Seversen 10. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Cevap: Ya Çok Seversen 10. Bölüm 9  Eylül Cumartesi günü saat 22:45’te Kanal D’de yayınlanacak.

Ya Çok Seversen Dizisinin Başrolleri Kimler?

Cevap: Ya Çok Seversen dizisinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer alıyor.