Xiaomi Bu Model ile Piyasaları Sallamaya Hazırlanıyor! Mi Band 7 Pro Görücüye Çıktı! İşte Fiyatı!

Dünya devi teknoloji markası Xiaomi, düzenlenen yeni bir etkinlik ile yeni akıllı bilekliğini tanıttı! İşte Xiaomi Mi Band 7 Pro özellikleri ve fiyatı…

Xiaomi Bu Model ile Piyasaları Sallamaya Hazırlanıyor! Mi Band 7 Pro Görücüye Çıktı! İşte Fiyatı!

Türkiye pazarında da kısa sürede ciddi bir başarı yakalayan Xiaomi, dünya genelinde dişli rakipleri Apple ve Samsung gibi firmalar ile yarışmaya devam ediyor. Her iki markaya da muadil ve zaman zaman daha güçlü ürünler üreten firma, fiyat ve performans konusunda da teknolojiseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Ürün gamını genişletmeye devam eden Xiaomi, giyilebilir teknolojik cihazları ile öne çıkıyor. Yakın zamanda düzenlenen yeni bir etkinlik kapsamında 12S serisi telefonları tanıtan Xiaomi, Mi Band 7 Pro modelinin de tanıtımını gerçekleştirdi. Özellikle ve fiyatı ise dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi Band 7 Pro Tanıtımı Yapıldı!

Xiaomi 12S serisi telefon modelleri ile Mi Band 7 Pro tanıtımını gerçekleştirdiği bir etkinliğe imza attı. Merakla beklenen yeni ürünlerini tanıtan Xiaomi, Mi Band 7 Pro ile büyük bir Pazar başarısına ulaşmayı hedefliyor. Kısa süre önce Mi band 7 modelinin tanıtımını yapan firma, Pro modeliyle de nihayet görücüye çıktı.

Xiaomi Mi Band 7 Pro Özellikleri Neler?

Xiaomi Bu Model ile Piyasaları Sallamaya Hazırlanıyor! Mi Band 7 Pro Görücüye Çıktı! İşte Fiyatı! - Resim : 1

Xiaomi Mi Band 7 Pro, daha geniş bir ekran ve ince çerçeveler ile tasarım açısından öne çıkmayı başarıyor. Always on display özelliği ile gelen bileklik, her ne kadar birçok sorunu çözse de eksiklikleri de gözden kaçmıyor. Hala bir takım eksikliklerinin olması bazı teknoloji tutkunlarında hayal kırıklıklarına neden oldu. Pro modeli bu eksikliklerin çözümü için önemli bir adım olarak görüldü.

1.64 inç büyüklükte bir ekran ve AMOLED teknolojisi kullanan panel ile Pro modeli dikkat çekiyor. Xiaomi’nin iddiası ise retina seviyesinde piksel yoğunluğuna sahip 326 PPI değeri oldu. 280 x 456 çözünürlük değeri ise bir diğer özellik. GPS, NFC teknolojilerini destekleyen bileklik, 5 ATM’ye kadar suya dayanıklı.

Xiaomi Mi Band 7 Pro Fiyatı Ne Kadar?

Xiaomi Mi Band 7 Pro modelinin fiyatı 399 Yuan olarak belirlendi. Türk Lirası ile vergisiz olarak 950 liraya tekabül ediyor. Türkiye fiyatında vergi ve diğer unsurlarla daha yüksek ücretler görülmesi bekleniyor.

Etiketler: xiaomi, mi band