Xiaomi 12S Pro ve Ultra modellerinin tüm özellikleri sızdırıldı!

Xiaomi 12S Pro ve Ultra modellerinin özellikleri tanıtımdan 1 gün önce basına sızdırıldı. Xiaomi hayranlarının büyük ilgisini çeken cihazlar, öne çıkan özellikleriyle beğeni topladı. İşte Xiaomi 12S Pro ve Ultra özellikleri…

Xiaomi 12S Pro ve Ultra modellerinin tüm özellikleri sızdırıldı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, 12S, Pro ve Ultra modellerinin tanıtımı için gün sayarken markanın hayranlarını sevindiren gelişmeler gündeme geldi. Xiaomi’nin yeni cihazlarını tanıtacağı lansman öncesinde en çok merak edilen telefonların özellikleri basına sızdı. Dikkatleri üzerine çeken Xiaomi 12S, Pro ve Ultra modelleri, öne çıkan özellikleriyle sosyal medyada çok konuşuldu. Serinin en iyisi olarak belirtilen Xiaomi 12S Ultra, modelinde Honor Magic 4 Pro ile benzer tasarımda olması dikkat çekiyor.

Xiaomi 12S Ultra Özellikleri

Xiaomi 12S Pro ve Ultra modellerinin tüm özellikleri sızdırıldı! - Resim : 1

Xiaomi 12S Ultra modelinin üst tarafını kaplayan yuvarla kamera adası dikkatlerden kaçmıyor. Xiaomi hayranlarını heyecanlandırmaya yeten Ultra modelinin özelliklerine bakıldığında Sony’nin mobil taraftaki en büyük kamera sensörü olan IMX989 bulundurması beğeni topluyor. Ayrıca cihazda 50 Megapiksel ana kamera dışında 48 MP 120mm persikop ve 48 MP 12 mm ultra geniş açılı kamera yer alacak. Selfie kamerası ise 20 MP değerine sahip olacak.

Xiaomi 12S Ultra’nın Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ve önceki versiyona göre 10 kat daha hızlı CPI ile GPU performansı dikkat çekiyor. Cihazda 6.7 inç QHD+ çözünürlüe sahip AMOLED ekran bulunacak. Ekranın 120 Hz yenileme hızı ve 521 ppi piksel yoğunluğu beğeni topluyor. Xiaomi’nin 12S Ultra modelinde 8-12 GB RAM ve 256-512 GB depolama seçenekleri satışa sunulacak. Xiaomi hayranlarından büyük ilgi gören telefonda 67W hızlı kablolu, 50W kablosuz ve 10W ters kablosuz şarjı destekleyen 4.800 mAh kapasiteli pil yer alacak.

Xiaomi 12S ve Pro Modelleri

Türkiye’deki Xiaomi hayranlarının heyecanla bekledikleri lansman öncesinde basına sızan modeller arasında Xiaomi 12S ve Pro modelleri de yer aldı. Ancak Xiaomi 12S Pro’nun özellikleri net olmasa da yine de Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Xiaomi Pro modelinde ise kamera tasarımında 50+50+50 Megapiksel bir üçlü kamera dizilimiyle beklentilerin üzerinde çekim kalitesi sunuyor.

Etiketler: xiaomi